Laatste nieuws FFWD

Partyscene Redactie | 5 augustus 2004
headlines


- De FFWD draait eerst nog even warm dit weekend tijdens de 13e editie van de Street Parade in Zurich, waar ze met eigen truck meerijdt. De truck wordt bemand door FFWD en de Belgische collega’s van de City Parade. Ga jij naar de Street Parade in Zurich? Stuur dan een mail naar info@partyscene.nl en wie weet maak jij kans op een plek op de leukste truck van de parade!

- De gemeente Rotterdam heeft er voor gezorgd dat feestgangers op het eindterrein Katendrecht niet meer met hun voeten in het opstuivende zand moeten staan. Het hele terrein is speciaal voor het eindfeest begroeid met gras.

- De theme song ‘Be My Guest’, gemaakt door Michel de Heij, komt morgen vanuit het niets binnen op 2 in de Pepsi Charts en is de hele week floorfiller op 3FM.

- Er worden zo’n 500.000 mensen dit jaar verwacht. Ook vanuit Engeland komen bezoekers naar de havenstad. De Engelse promotor Antiworld, die ook een truck tijdens de parade heeft, brengt met een touroperator zo’n 500 Engelse feestgangers mee naar de parade.

- Ferry Corsten opent zijn set op het eindterrein met een 7-koppige band, waarmee hij al eerder tijdens zijn solo-concert in de Heineken Music Hall op het podium stond.

- De volgorde van de trucks is bekend. De lange stoet van maar liefst 40 trucks wordt aangevoerd door de wagen van DJ Fanclub en afgesloten door Michel de Heij. Zie hieronder alle deelnemende truck in volgorde van vertrek:

DJ Fanclub
Richie Productions
IVE events
Dance4life
Matika
Antiworld
The Shrink
DTF Productions
Rioparade Brasil
Club-X
Ready2Dance
Hollywood Music Hall
UDC / Dance Valley
DJ Promiss
Veronica
UDG
Misja Helsloot Powered by Alternate
Loveland
Nighttown
Urban Town
Club Motion
Female Force / DJ Broadcast
Best Beatz X-Posure (Zuid-Hollandse Popunie)
Ace
Ferry Corsten Powered by Dorito's
ID&T
New Breeze
APE
Mystery Truck
Johan Gielen
Triple Vision
Spinnin records / 4 Strings
Bigbootyexpress (Knockout)
Matrixx
2Recordz
Sinners
Decibel Outdoor
Michel de Hey

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws