Concrete Techno offers Redhead

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 27 augustus 2004 wordt er in het Eindhovense nachtleven een nieuw Techno-Event georganiseerd. Het concept heeft de naam Concrete Techno gekregen en wordt georganiseerd door twee Eindhovense organisaties die hun krachten gaan bundelen. De organisaties zijn thethirdfloor.nl en Stereophonic die er samen voor gaan zorgen dat het Techno publiek een heuse explosie kunnen verwachten van het Techno geweld van onder meer Redhead.

Er is gezocht naar een geschikte locatie in het centrum van Eindhoven waarbij uiteindelijk Insiders (voormalige 5611) naar voren is gekomen. In deze club is het mogelijk om een kwalitatief goed Techno feest te geven die aan de hoge verwachtingen van ons publiek zal voldoen. Het geluid is van een perfecte kwaliteit, de lichtshow wordt uitgebreid en last but not least de line-up is Techno und nur Techno.

De line-up die voor deze avond is geprogrammeerd is er een die menig Techno liefhebber de voetjes van de vloer zal laten trillen met als absoluut hoogtepunt het Eindhovense debuut van de Belgische Techno held Redhead. Daarnaast draaien de thethirdfloor.nl residents dj's Gazzop & Little J. Zij hebben als duo het hart als gestolen van de bezoekers van de Battle of de Thitanz en mogen nu solo het publiek in extase gaan brengen. Gi-sus complementeert het trio. Gi-sus is te kennen als resident van Stereophonic en ook hij was een gast dj bij het succesvolle feest Battle of da Thitanz.

Deze combinatie organisatie wil een toegevoegde waarde zijn voor het Eindhovense nachtleven en het mogelijk maken om grote namen te laten draaien gecombineerd met talentvolle locale DJ's waarbij de bezoekers niet te diep in de buidel hoeven te tasten. In de voorverkoop kost een kaartje 6 en indien beschikbaar 9 aan de deur. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn is een van de motto's van de organisatie. Ook zal er aandacht besteed gaan worden aan de lichtshow met de bijbehorende VJ beelden die hiermee het geheel compleet zullen maken.

Kortom: Concrete Techno is een gloednieuw initiatief van twee jonge organisatie die er voor gaat zorgen dat de Techno liefhebbers in het zuiden des lands een kwalitatief feestje kunnen bezoeken op een steenworp afstand.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws