Line up Hard Bass bekend

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De nieuwe editie van het populaire B2S-concept Hard Bass zal plaatsvinden op zaterdag 23 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Deze grootste editie tot nu toe zal geheel in de sfeer staan van het traditionele Japan en alles wat hieruit voortvloeit zoals Yakuza, Samourai, Sumo en Martial arts. Er zullen tijdens het evenement 4 gigantische hallen in gebruik zijn, waarvan er 1 gebruikt gaat worden als Chill-out.
In n van de hallen zal een uniek concept plaatsvinden zoals dat nog niet eerder op een dergelijke manier heeft plaatsgevonden in de dance scene.

In deze hal zullen een aantal van de populairste artiesten van dit moment een 3 uur durende battle tegen elkaar houden waarbij mixtechnieken, platenkeuze en entertainment centraal zullen staan. Deze area heeft de naam Samourai meegekregen. De area waar voornamelijk Hardstyle & Hardtrance wordt gedraaid heeft de naam Sumo meegekregen. De Early en Jump area zal geheel in het teken van de Japanse mafia genaamd Yakuza staan.

In een later stadium zal meer bekend gemaakt worden over de exacte invulling van de grootste editie van Hard Bass ooit die capaciteit biedt aan 20.000 liefhebbers uit het hele land. De verwachtingen binnen de organisatie zijn erg groot, mede omdat de Jaarbeurs een rijke traditie heeft met geslaagde evenementen van ID&T zoals Mysteryland indoor, Thunderdome en Trance Energy.
Het is de eerste keer dat een dergelijk evenement door een andere organisatie word georganiseerd. Ook heeft B2S bijna alle top artiesten uit de hardere dance weten te contracteren. De voorverkoop voor Hard Bass is inmiddels begonnen bij alle filialen van de Ticketbox en de Free recordshop. Vanaf half augustus zullen tickets ook nog via de reguliere kanalen verkrijgbaar zijn. Tickets kosten 40.25 ex fee. VIP tickets zijn ook verkrijgbaar en kosten 50.25 ex fee. Het evenement duurt van 21.00 - 07.00 uur en meer informatie is te vinden op de site van b2s: www.b2s.nl.







LINE UP:

HARDSTYLES:


KAI TRACID
DARKRAVER
SUPER MARCO MAY
DEEPACK *LIVE*
BLANK & JONES
GARY D
CHARLY LOWNOISE
DAVE 202
SEISMIC *LIVE*
ISAAC
MC: MIGHTY MIKE

BATTLES:

DANA VS LUNA
TECHNOBOY VS PAVO
ZANY VS LARS TINDY
OUTBLAST VS CATSCAN
MCS: RUFFIAN VS ALEE

EARLY & JUMP:

PAUL ELSTAK
DA BOY TOMMY AND DA RICK
PANIC
PETROV
GREG C
BASS D & KING MATTHEW
FURAX
ROB
GIZMO
MC: JOE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws