Rock je Rokje op de Boat

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het is vakantie! Slippers worden massaal ingekocht, last-minute reisbureaus worden platgebeld en de after-sun is niet aan te slepen (in het buitenland). Maar het ultieme vakantie gevoel - gezellig samenkomen met je beste vrienden, dansen, lachen, drinken, flirten, en vooral maandag niet vroeg op moeten: dat kan ook in eigen land! Waar? Waar niet... Maar vooral bij Boat! Het gezelligste, meest pretentieloze, meest rockende, meest eclectische feestje achter het Centraal Station.

Djs Rubywax en Missing Links zorgen weer voor een heerlijke cocktail van alles wat de rockende rokjes laat wapperen. Van warme klanken uit de jaren 70 tot zomerse beats van nu. Soul, Funk, Hiphop, Disco, House: alles kan! Zoals gewoonlijk worden zij vocaal bijgestaan door Bernice.
De gast dj van deze maand is zonder twijfel de meest enthousiaste dj ter wereld: Dj Leroy (Gers, Jimmy Woo, Paradisoul). Slechts een aantal gelukkigen waren deelgenoot van zijn, nu al legendarische, set op het afgelopen Islander festival, de rest kan op Boat! in de herkansing.

Op het tussendek is er weer een Spelletjesbar(tm), waar bijvoorbeeld Twister al tot vele hilarische momenten heeft geleid en inmiddels een forse ganzenbordcompetitie in losgebarsten. Ook nu zijn er weer een aantal nieuwe spelletjes toegevoegd aan het assortiment, met als thema: goed simpel is niet lastig. Denk aan galgje, kamertje verhuren en Boater-kaas-en-eieren. Spelletjes reserveren kan, tot 24 uur van de voren, via 06-19374613! Deze maand is het motto: Rock je Rokje op de Boat! Het meisje met het kortste rokje wint een leven lang gratis Boat!

Dus kleed je gek en lekker, zorg dat je er vroeg bent en laat je pretenties en je ego thuis, dan kom je zeker binnen. Wees jezelf, sta open voor nieuwe dingen, dans, lach en geniet!
Kortom: ROCK THE BOAT!

Girls Love Djs presents: Boat! Vrijdag 30 juli a.s.
Djs: Rubywax & Missing Links / Special guest: Leroy Rey
Vocals: Bernice
Tijden: 00:30 05:00 / Vertrek: 02:00
Entree: 10,- / Locatie: supperclub cruise.
Ligplaats: Pier 4 (achter het Centraal Station)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws