Acts Supernatural Festival online te beluisteren

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 31 juli om 12:00 uur is de kick off van Supernaturals eerste Funky Musique Festival. De beste dance muziek, uitgevoerd door meer dan 40 djs en bands op het Vleuterweide terrein in Utrecht. Vier podia zijn het toneel van de ultieme clash tussen organische live optredens en de knallende dj-sets. Op deze dag smelt de hele familie van funksoulbrothers, jazzbelievers en latinlovers samen.

Mocht je echter nog niet in de gelukkige positie zijn, om reeds n van de Supernatural feesten meegemaakt te hebben, of ben je gewoon benieuwd naar de sound die je op de in de Latin, Funk en Jazz area, of het Mainstage zult gaan horen, surf dan nu vast naar www.supernaturalfestival.nl.
Van alle acts die op 31 Juli aan zullen treden, staan er op deze site namelijk fragmenten die je nu al vanuit je luie stoel kunt beluisteren.
Door simpelweg door de line up te bladeren en de artiesten aan te klikken kun je nu alvast de sfeer proeven en jouw favoriete programma uitstippelen.
Wil je je vrienden uitnodigen voor dit festival, stuur ze vanaf de site een latinflavoured e-card of zet je pc in de funky mode met n van de Supernatural wallpapers.

Maar Supernatural Festival belooft meer te worden dan genieten van concerten en dansen op dj's alleen. Ook als je in het gras ligt te chillen, zal je bizarre acts aan je voorbij zien trekken. Inmiddels hebben we het 'theater' programma grotendeels kunnen invullen met een poule creatieve geesten uit de toneel-, muziek-, en danswereld. Stagecracking Tapdancers, Breakdancende FunkFreaks, Freestylende JazzCrusaders en Poetsbakkende Mevrouwen vermaken je op het veld en in de tenten.



In de Oud Hollandsche Spellenhoek halen game-oholics hun hart op met oudgedienden als Funky PingPong, Disco Sjoelen en Retro Dansles. Optredens van DJ's worden ondersteund door vocalisten, muzikanten en visuals van VJ Out of Order. En zowel 3FM als MTV planten een mobiele studio in het gras. Hou de chunks en aankondigingen op radio en TV in de gaten!

Voor patatliefhebbers en fans van broodjes beenham hebben we slecht nieuws. Maar wl serveren we in de festival dependance van restaurant 't Licht complete driegangen maaltijden, broodjes pom en bakeljauw bij de Surinaamse kraam of pizza SobreNatural bij Il Italiano op het terrein.
Denk verder aan Tapas, Sushi, Thai Food, Ben & Jerry's, Summer Cocktails, Smart Ass High Tea, Espresso Bar, Veggi Juices en meer tongstrelende eet-en-drink opties op deze long hot summer day in July...

Verder staat Devilish Haircuts klaar om je dagelijkse haardracht vakkundig te verknippen tot Funky Afro of Soulbrother HairCut, maak je een wereldreis in de Samba Bussen van Bacardi Breezer en kan je bij de Jazzwinkel op het festival alle CDs van optredende artiesten luisteren en kopen. Of doe lekker helemaal niks en pluk de dag lang onderuit in de zitzakken van de lounge van Carpe Diem. Enne, schrik niet van de Talking Heads op onverwachte plekken...ze zijn lief.

Kaarten voor het festival zijn te koop bij Ticketbox, Extrema en bij onze voorverkoopadressen door heel Nederland. Kijk op: wwwwww.supernaturalfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws