Tuned On#2 @ Club More

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nu de zomer tegen blijkt te vallen en de stranden niet bepaald aantrekkelijk zijn, vindt op 24 juli een goed alternatief plaats in More te Amsterdam. Dan zal Tuned On met haar Soulful Sexy House en US Garage sounds de echte zomer brengen waar we al zo lang op hebben gewacht!

Tuned On is het internationale clubconcept van Ian "45" Carey (USA) van The Soulproviders welke nu ook in Zrich, Antwerpen en Arnhem plaatsvindt. Het Amerikaanse duo is een begrip in de partyscene door haar vele kwalitatief hoogstaande producties. Bijna iedere dj heeft wel een plaat van hen in de platenkoffer, zoals bijvoorbeeld "Rise" waarmee zij een wereldwijde hit scoorden. Ian Carey woont inmiddels in Nederland wat hem meer ruimte geeft de Tuned On events te organiseren in Europa en zijn dj- en producer werk uit te breiden. Aangezien Ian Carey op tour is in Zuid Amerika kan hij deze editie zelf niet aanwezig zijn, maar hij laat een zeer indrukwekkende line-up achter!

Brian S en Jani zijn goede bekenden in de Amsterdamse clubscene en ver daarbuiten. Mede door hun residencies bij respectievelijk RUSH en Hotel Arena weten zij precies wat te doen om de More flink te rocken!
The Beginerz (UK) behoeven voor de kenners geen uitleg. Het Engelse duo Def-e AKA Ewen MacNeil en Tibi Tijani heeft met hun release "Reckless girl" wereldwijde charts gehaald en staan met hun laatste releases in de top van de DJ Magazine Hype chart. Ook door hun remixes van o.m. Dido, INXS en Faithless geven zij aan dat zij zeker niet de minste zijn. Zaterdag zal The Beginerz een exclusieve DJset verzorgen voor het Amsterdamse publiek tijdens de n na laatste zaterdag van More voor de verbouwing.

TUNED ON
Soulful Sexy House Music for your late night listening pleasure




Event : TUNED ON
Datum : zaterdag, 24 juli 2004
Tijd : 23.00 05.00 uur
Locatie : More
Adres : Rozengracht 133, Amsterdam

Line-up : The Beginerz (UK) [reckless girl, cheecky records]
Brian S [chemistry, rush]
Jani [hotel arena, lan, houseworks]

Door fee : 12,50/ geen v.v.k.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws