Woodstock '69 stapt eruit: geen Beachbop meer?

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Woodstock 69 houdt Beachbop voor gezien

Bloemendaal aan zee, ooit begon Beachbop als een klein spontaan strandfeestje met 200 man bij strandpaviljoens de Zomer en Woodstock 69. Woodstock 69 vind dat door de ontwikkelingen van de tijdsgeest het evenement Beachbop haar doel voorbij is gegaan. Dit heeft ons doen besluiten om na de editie van zondag 25 juli niet meer deel te nemen aan Beachbop in deze hoedanigheid. Woodstock 69 heeft met hart en ziel Beachbop tot een van Europas grootste strandfeesten met een bezoekersaantal van rond de 40.000 personen gebracht. Hier zijn we buitengewoon trots op.

Voor ons is Beachbop, niet meer het spontane, mooie bijzondere evenement waar vrijheid en de bijzondere strandsfeer centraal staan. Langzaam maar zeker is het uitgegroeid tot een doorsnee dance evenement omringd door hekken en gedreven door commercie. Dit staat te ver bij ons vandaan.Wij hebben om deze rede besloten, na zondag 25 juli niet meer deel te nemen aan het Beachbop evenement in deze hoedanigheid. Wij nemen het heft weer in eigen handen en gaan ons wederom richten op onze eigen feesten met een typisch en creatief woodstock 69 karakter. Wij gaan dus zeker niet stoppen met leuke ludieke feesten geven maar willen terug naar de vrijheid, spontaniteit en de strandsfeer. Onze themafeesten op de eerste vrijdag van de maand blijven ook gewoon doorgaan net zoals live & culture on the Beach wat gepland staat op 15 augustus as.. Voor alle verdere verrassingen die wij nog in petto hebben willen we je graag doorverwijzen naar onze website www.woodstock69.nl. Maar zondag 25 juli is het dan zo ver, dan nemen wij, Woodstock 69 als initiator van 10 jaar Beachbop afscheid van ons kindje. Wij willen iedereen bedanken die samen met ons de afgelopen 10 jaar Beachbop tot een groot succes heeft gemaakt en hopen jullie zondag as. nog 1 keer terug te zien. Wij trakteren jullie dan op onze resident Djs Steef, Tino, Lucien Foort en Marnix en als absolute uitsmijter niemand minder dan Danny Howells die het vinyl laat smelten.

www.woodstock69.nl

Update: geen Beachbop meer?
Phono heeft wat speurwerk verricht naar de voortzetting van Beachbop. Aangezien de vergunning voor het evenement is afgegeven voor zeven strandtenten en niet voor zes, betekent de beslissing van Woodstock '69 zo goed als zeker het einde van Beachbop in haar huidige vorm. Het is op dit moment nog onduidelijk of er een nieuwe vergunningaanvraag zal gaan komen van de overige strandtenten. Wat wel zeker is, is dat Woodstock '69 qua programmering iedere zondag gewoon weer op de oude voet verder zal gaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws