Inschrijftermijn Zuiderstorm van start

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De inschrijftermijn van Dj/Dance wedstrijd Zuiderstorm georganiseerd door Stichting Popmuziek Limburg is van start! Dit jaar kunnen zich naast Djs ook Dj/Producers en Dance-Acts inschrijven.

Draagvlak
Na het succes van de eerste editie van Zuiderstorm (onder de naam Hey Dj! waarvoor zich verleden jaar 132 Djs inschreven en de voorronden en finale in totaal door ruim 1400 bezoekers werden bezocht) besloot de organisatie het evenement verder uit te bouwen.

Talent
Uit de voorgaande editie bleek hoe talentvol de Limburgse Djs zijn. Veel van de deelnemers aan de voorrondes zouden zondermeer geprogrammeerd kunnen worden op festivals als Lovefields, aldus een jurylid.
Om het aanbod van talentvolle Dj/Producers en Dance-Acts in Limburg zichtbaar te maken en ze tegelijkertijd een podium te bieden, zijn ze als extra categorien aan het competitieve dance-event Zuiderstorm toegevoegd. De winnaar in de categorie dance-acts mag - als slagroom op de toet! Limburg vertegenwoordigen op de regiofinale van de Grote Prijs van Nederland in de categorie Dance. De absolute hoofdprijs is ook deze editie weer een speelplek op Limburgs grootste Outdoor Dance-event Lovefields georganiseerd door Buro Pinkpop, MOJO en Extrema.

Inschrijven
Inschrijven voor Zuiderstorm 2004 kan t/m donderdag 12 augustus via www.spl.nl. Je kunt ook een inschrijfformulier opvragen bij het Centrum voor Amateurkunsten, 0475 56 30 70.

Voor meer informatie over Zuiderstorm bel 0475 56 30 70 (Centrum voor Amateurkunsten)
of e-mail project@spl.nl
Alle informatie met betrekking tot Zuiderstorm 2004 vindt je ook op onze website: www.spl.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws