Woodstock ’69 trekt zich terug uit Beachbop

Partyscene Redactie | 19 juli 2004
headlines


Ze zijn er trots op dat Beachbop zo succesvol is geworden en zij hun steentje daar aan bij hebben gedragen (Beachbop begon ooit als strandfeestje bij ‘De Zomer’ en Woodstock ’69), maar de commercie is voor hen te groot geworden. In het persbericht stond onderstaande verklaring:

“...Voor ons is Beachbop, niet meer het spontane, mooie bijzondere evenement waar vrijheid en de bijzondere strandsfeer centraal staan. Langzaam maar zeker is het uitgegroeid tot een doorsnee dance evenement omringd door hekken en gedreven door commercie. Dit staat te ver bij ons vandaan. Wij hebben om deze reden besloten, na zondag 25 juli niet meer deel te nemen aan het Beachbop evenement in deze hoedanigheid. Wij nemen het heft weer in eigen handen en gaan ons wederom richten op onze eigen feesten met een typisch en creatief woodstock ’69 karakter. Wij gaan dus zeker niet stoppen met leuke ludieke feesten geven maar willen terug naar de vrijheid, spontaniteit en de strandsfeer….
…maar zondag 25 juli is het dan zo ver, dan nemen wij, Woodstock ‘69 als initiator van 10 jaar Beachbop afscheid van ons ‘kindje’. Wij willen iedereen bedanken die samen met ons de afgelopen 10 jaar Beachbop tot een groot succes heeft gemaakt en hopen jullie zondag as. nog 1 keer terug te zien. Wij trakteren jullie dan op onze resident dj’s Steef, Tino, Lucien Foort en Marnix en als absolute uitsmijter niemand minder dan Danny Howells die het vinyl laat smelten...”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws