Three DJs In a Boat

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor een gewoon dancefeest komt het gemiddelde feestbeest al niet meer achter de televisie vandaan. Vandaar dat Armada haar events altijd op een plek situeert die de aandacht trekt. De terugkerende feesten met het thema Three DJs in a Boat zijn een fenomeen waar housend Nederland massaal op af kwam. In Rotterdam zal op 14 augustus de terugkeer van Three DJs in a Boat plaatsvinden.

Het is nu precies vijf jaar geleden dat de laatste Three DJs In a Boat plaatsvond. Op de feesten stonden altijd 3 DJs geprogrammeerd.

Wie herinnert zich niet de avond in 1997 dat Nachtrijder Irene van der Laar opnames kwam maken tijdens de avond dat DJs Erick-E, Michel de Heij en Tiesto achter de draaitafels stonden.

Op 14 augustus , na de FFWD Danceparade in Rotterdam, zal dus de Ultimate Reunion plaatsvinden op het grootste evenementenschip van Europa, de Ocean Diva. Met een lengte van 86 meter en een breedte van 16 meter mogen we dit schip met recht de grootste noemen.

Niemand minder dan Armin van Buuren, Markus Schulz (Miami) en Remy nemen in de loop van de nacht plaats achter de knoppen.Techno, trance en house, alle stromingen zullen tot grote vreugde van de enthousiaste menigte voorbij knallen. Degene die het allemaal een beetje teveel wordt kan frisse lucht happen op het grote dakterras (1000m2).


Three Djs In a Boat
Zaterdag 14 augustus 2004
Locatie: Wilhelminakade, Rotterdam
(naast Cruise Terminal)
Tickets bij 1000 verkooppunten van Ticketbox, waaronder alle filialen van de Free Record Shops.

Voorverkoop 27,50
Boarding 22.00 01.00 uur
Sailing 01.00 04.00 uur
End 05.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws