Michel de Hey 12 uur non stop in de mix

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 24 juli is het Strand aan de Maas het middelpunt van een heel bijzondere marathon. Want dan draait DJ Michel de Hey van s ochtends 11 tot s avonds 11 aan een stuk door de wolken en de sterren van de hemel. Hij laat zien dat hij Rotterdams beste DJ is tijdens dit non-stop dans-spektakel. Dance till you drop is dan ook het motto van deze nu al historische marathon.

Michel de Hey begint om 11.00 uur met de eerste tonen van zijn vinyl grooves. Vervolgens zal hij niet meer stoppen, zelfs niet om te eten, en tot 23.00 uur het publiek in extase brengen. Zo kun je genieten van de warmte van de zon, haar zien ondergaan en de eerste sterren zien verschijnen zonder te stoppen met dansen.

Aangezien we ervan uitgaan dat de zomer nu toch echt begonnen is blijven we in tropische sferen met de Zomercarnaval pre-party. Op donderdag 29 juli opent Brassband Real Hot deze swingende avond om 20.00 uur, daarna speelt Poder Latino, een 14 man tellende band, salsa, merenque, bachata y mucho mas. Vervolgens draait DJ Rojo tot in de kleinste uurtjes zijn swingende tunes. Bovendien brengt de kersverse Zomercarnaval koningin nog een bezoekje aan het strand. Zo salsa-dans je je helemaal in de mood van het Zomercarnaval.

Vergeet niet het Strand aan de Maas ook gewoon door de weeks te bezoeken. Elke dag vind je er DJs en kun je er lekker eten en drinken. En natuurlijk zijn er genoeg mogelijkheden om te sporten of te ontspannen. We zien je snel op het Strand aan de Maas!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws