Industrial Warriors

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het was de afgelopen tijd opvallend rustig in Vlaardingen, maar de rust zal wreed verstoord worden op vrijdag 10 september. Voor de eerste editie van Industrial Warriors zullen de grootste Djs neerstrijken in discotheek Close Up.

De naam van het feest zal zeker eer worden aangedaan door de Amerikaanse Djs Lenny Dee en Deliruim die speciaal voor Industrial Warriors naar Nederland komen. Uit Rotterdam, wat nog geen steenworp afstand is van Vlaardingen, hebben we niemand minder dan Paul Elstak en Distortion staan. Dat de beukende Industrial, Darkcore en Hardcore in goede handen is lijkt ons wel duidelijk.



De tweede area zal geheel in het teken staan van Oldskool en Early Hardcore. Bountyhunter en the Rapist bekend van Hellbound zullen oude tijden weer doen herleven. Abraxas mag ook zeker niet in de line-up ontbreken. Multigroove Djs Robbie Magura en Vox zullen waardig afsluiten met een battle.

Vanaf 22:00 zullen de eerste warriors starten en de laatste eindigen hun setjes pas om 06:00 uur. De complete line-up ziet er als volgt uit:

Area 1 (Industrial, darkcore en hardcore)
Lenny Dee (USA)
Delirium (USA)
Paul Elstak
Distortion
OCD
Eek
Mobius
Mortis

Area 2 (Oldskool en Early Hardcore)
Bountyhunter (BE)
The Rapist
Abraxas
Robbie Magura
Vox
Miss Narobi
Scoundrel
Mod & Fonzie
Eddy

Facts and Figures
Evenement: Industrial Warriors
Datum: vrijdag 10 september 2004
Locatie: Close Up, Kon. Wilhelminahaven 1 te Vlaardingen
Tijd: 22:00 06:00 uur
Entreeprijs: 15,- (alleen deurverkoop)
Muziekstijl: Industrial, Darkcore, Hardcore, Oldskool, Early Hardcore

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws