Xtra Large Special Summertime!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Waarom moeilijk doen terwijl het zo makkelijk kan. Om het lekker zo normaal mogelijk te maken voor iedereen heeft XL op Zaterdag 17 juli een geweldige XL regular line-up voor jullie klaar staan. Ze hebben voor deze avond 3 toppers van hun reguliere djs gekozen, die samen de hele avond zullen vullen met een selectie van hun beste platen. De 3 heren die de dak eraf zullen draaien zijn Randy Katana, Dazzle en Mark van Bekkum. Zij weten precies wat het publiek wil horen en ze zullen je dan ook niet heel houden met hun fijnste melodietjes van heerlijke Trance, Techno en Groove. Doe maar normaal, want dan doe je al gek genoeg.

Zaterdag 24 juli komt XL met een onvergetelijke Xtra Erotic Special avond! Of dat de zomer al niet heet genoeg is. Met een heerlijk bruin zonnekleurtje zal het erotische team het kleurtje nog meer doen opfleuren. Zij zullen je opwindend op warmen met hun erotische spel. Als je daar geen rode oortjes van krijgt Wees sexy en hot en laat je meesleuren met hun zinnenprikkelende spel. De djs Mike S, Spider en Randy Katana zullen het publiek nog meer doen opzwepen met hun heerlijke melodien om zo de avond te doen slagen tot een absolute hoogtepunt.

Zoals je van Xtra Erotic gewent bent zal Club Organza de 2e zaal gaan hosten. Zij zullen deze zaal weer omtoveren tot een ware Organza Club met uiteraard de bijbehorende speelzolder. De djs Daviraz, Melvin Warning en Richard weten dan ook goed hoe zij de Organza feeling hoog moeten houden.

Om de maand juli knallend af te sluiten heeft XL op Zaterdag 31 juli een hele speciale avond georganiseerd. Zo zal er een B2B sessie worden gehouden door Spider en The Freak. Voor diegene die de al eerdere succesvolle B2B sessie van deze 2 heren heeft gemist, kan het deze avond gaan mee maken. Laat je verrassen op deze sensationele avond door deze djs, die samen een gouden duo vormen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws