Free for Everybody @ Scheveningen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Everybodys freee to feel good! Op 17 juli doet Everybody zn naam eer aan met een feest voor iedereen want op die dag strijkt de party-outfit van Sander Kleinenberg en Stef Vrolijk neer aan het Scheveningse strand. voor een bijzondere aflevering van Everybody. Voor de gelegenheid geldt voor deze editie free entrance.

Eigenlijk kan Free for Everybody gezien worden als een bedankje aan iedereen die de afgelopen Everybody avonden mogelijk hebben gemaakt. De djs, bookers, organisatoren, locaties en natuurlijk het publiek hebben van Everybody de afgelopen jaren een kwalitatief hoogstaand uitgaansconcept gemaakt. Het kan de vergelijking met nationale en internationale clubavonden of partys on tour met gemak aan. Tijd om iets terug te doen dus. En op 17 juli is het zo ver.

De Lipton Ice Tea beach Lounge aan het Scheveningse Zwarte Pad staat op deze zaterdag een enorm feest te wachten. Dan zal voor de eerste keer Free for Everybody worden gehouden. De namen die achter de Haagse duinen zullen verschijnen zijn in ieder geval de Everybody thuis djs in de persoon van Sander Kleinenberg en Stef Vrolijk. Samen vormen zij de drijvende krachten achter Everybody. Naast Stef en Sander treden ook de 16 Bit Lolitas aan. De speciale gast van Free for Everybody is Tom Stephan.



Gratis en voor niks...

Tom Stephan is een uit Engeland afkomstige dj die al jaren volop meedraait in de internationale top. Je kunt Tom zonder overdrijving in hetzelfde rijtje zetten van bijvoorbeeld Danny Howells, Steve Lawler en Danny Tenaglia. Hij draait pure undergroundhouse van de bovenste plank. Tom Stephan produceert onder de naam Superchumbo en is verantwoordelijk voor remixen voor Missy Elliot, Kylie Minoque en Basement Jaxx.


Organisatie: Everybody
thema: Free for Everybody
data: 17-7-2004
Locatie: Lipton Ice Tea beach Lounge, zwartepad scheveningen, The Hague.
dj's: Sander Kleinenberg, Tom Stephan, Stef Vrolijk & 16 bit Lolita's, More Djs TBC
time: 21:00 04:00
Entrance: Free

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws