Ferry Corsten @ Beachbop

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 25 juli 2004 is het zo ver: Ferry Corsten gaat voor eindelijk hete zomertemperaturen zorgen bij strandtent De Kust in Bloemendaal aan Zee. Deze man heeft geen introductie meer nodig. Hits van zijn hand als Punk, Rock your body Rock en Its time vullen wereldwijd dansvloeren en Ferry staat dan ook hoog genoteerd in de DJ Top 10 van DJ Mag. Ferry zal een zinderende 2,5 uur durende zomerset verzorgen bij de grootste strandtent van Bloemendaal aan Zee tijdens het populaire strandfeest Beachbop.

Om er een spetterende party van te maken geeft Ferry de mogelijkheid aan zijn echt trouwe fans om een speciale VIP-treatment te krijgen tijdens het feest. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een simpele vraag beantwoorden op het forum van zijn website www.ferrycorsten.com.

Naast top DJ Ferry Corsten zal ook aanstormend talent Ronald van Gelderen (Strike One, Impulz Outdoor) de temperatuur doen oplopen met zijn opzwepende dancemusic. Als openingsact zal hij moeiteloos in no time het Bloemendaalse publiek aan het dansen krijgen.

All the way from Ireland komt het bekende producers-team Agnelli & Nelson om voor het eerst het Nederlandse publiek te verwennen met hun talenten achter de draaitafels. Agnelli & Nelson hebben al veel dancehits gescoord en momenteel gooien ze hoge ogen met hun hit Holding on to nothing. Agnelli & Nelson sluiten de spectaculaire strandparty af met hun up-lifting trance.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws