Red Bull Full Moon Party

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De zomer zindert, het strand roept, de volle maan lokt! Op 31 juli organiseert Red Bull de 4e Fabulous Full Moon Party, dit keer aan zee. De Republiek in Bloemendaal aan Zee is het decor voor een feest dat doet denken aan de oorspronkelijke Thaise full moon partys. Op deze mysterieuze avond van 19 tot 24 uur vormen vuur, water, aarde en lucht de elementen voor de meest energieke volle maan explosie die ooit heeft plaats gevonden! De energie van de volle maan komt tot uiting in entertainment, muziek, decor en speciale full moonish acts.

Ieder maand is het n keer volle maan. Een bijzonder fenomeen ons gegeven door Moeder Natuur. Al duizenden jaren inspireren de mythische oerkrachten van de maan de mensheid. De speciale krachten die de volle maan met zich meebrengt, maakt zowel mens als dier op een mysterieuze manier bijzonder actief en energiek. Genoeg reden om op deze bijzondere avond helemaal los te gaan in een bijzondere sfeer. De toegang voor deze 4e full moon party op het strand is gratis.

Natuurlijk zal Red Bull ook in augustus weer een Fabulous Full Moon Party organiseren. Waar dit feest zal plaatsvinden blijft nog een mysterie, evenals de volle maan Houd deze site in de gaten voor meer info.

Programma Full Moon Republiek, Bloemendaal aan Zee
D-Rashid (dj) & Andrei Russo (percussion)
Full Moon Resident Franklin
Vocals: MC Lex Empress
Saxophone: Costar
VJ Artist: R.E.L.

Special full moonish performance by 2 Talented.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws