Beach in the City @ the Oceandiva (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Beach in the City is het thema van de tweede editie van Nissan Micra party. In navolging van de succesvolle Bechi party vorige zomer aan het Bloemendaalse strand organiseert Nissan op vrijdag 16 juli een spectaculaire opvolger. Super cruiseschip OCEANDIVA, gelegen in Amsterdam, biedt locatie aan Beach in the City, dat staat voor de ultieme mix van dance muziek, video-art en fashion. De Nissan Micra campagne micrAttitude vormt de inspiratie voor dit event en staat voor een unieke benadering van het leven. Waarom zou je naar het strand gaan als het strand naar jou kan komen?

OCEANDIVA
Europas meest spectaculaire binnenvaart cruiseschip, de OCEANDIVA, meert 16 juli aan om ruim 1500 gasten aan boord te verwelkomen. Om 01.00 uur gaan de trossen los. Al eerder maakte de succesvolle Loveboat feesten deze drijvende toplocatie tot een bekendheid onder feestminnend Nederland.
De levensfilosofie van de Nissan Micra: genieten van kwaliteit en stijl komen dan ook op geen andere plek zo goed tot zijn recht. Voor de gelegenheid zal de OCEANDIVA worden getransformeerd naar een ruimte met een echte micrAttitude.

Line-up
Farley Jackmaster Funk voert de line-up aan. Deze 'Godfather of House' bracht in 1986 de eerste house-plaat Love can't turn around uit en draait sindsdien zijn uplifting House en Garage platen in s werelds meest prestigieuze clubs.
MTV Mash presenteert DJ Silverius, die met zijn mix van geluid en visueel spektakel voor een uitbundige avond vol met mashed up actie zal zorgen. Ook Brian S en Victor Coral, resident DJs van de RUSH avonden in de Amsterdamse Escape maken hun opwachting.
Tijdens Beach in the City zullen zij met ondersteuning van MCs Miss Bunty en Lex Empress de dansvloer voorzien van de nodige beats. Samen met Real El Canario en Jermaine S beleef je de urban eclectic experience.

Fashion
Op het dek maakt Nissan ruimte voor de spraakmakende creaties van Neerlands enige echte modeontwerper Hans Ubbink. De succesvolle ontwerper, verantwoordelijk voor opvallende heren- en damescollecties zal tijdens Beach in the City voor het eerst zijn spring/summer 2005 collectie tonen aan modeminnend Nederland. Zijn modeshows worden het best omschreven als spraakmakend en ook de presentatie van zijn negende collectie belooft een bijzondere ervaring te worden.

Beach in the City opent op vrijdag 16 juli de deuren vanaf 22.00-04.00 uur, OCEANDIVA,
Piet Heinkade 27 (Passenger Terminal) Amsterdam. Kaarten zijn te koop voor 15 euro Voor meer informatie of kaarten check www.beachinthecity.nl.

Phono geeft 2x2 kaarten weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws