Het strandfeest van BNN & Nieuwe Revu

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 9 juli 2004 organiseren BNN en Nieuwe Revu voor de tweede keer Het Strandfeest. Dit ter afsluiting van de jaarlijkse strandtententest die wordt gehouden. DJs als Roog, Quinten de Rozario, Denniz en Delacruz verwelkomen je met warme, zomerse houseklanken vanaf 17.00 uur aan het Strand aan de Maas in Rotterdam.

Niet alleen deze DJs zijn aanwezig, maar ze worden ook bijgestaan door verschillende live-muzikanten. In de heerlijke avondzon kun je dansen, een cocktail drinken, eten, kijken en bekeken worden en deelnemen aan diverse ludieke acties.



Al sinds 1996 houdt Nieuwe Revu jaarlijks de strandtententest en op 14 juli is de test wederom te vinden in de Nieuwe Revu. Daarnaast wordt op donderdag 8 juli tijdens de uitzending van BNN United op Radio 1 (tussen 21.00 en 22.00 uur) de winnaar bekend gemaakt van de Juryprijs. Tijdens het feest op vrijdag 9 juli wordt de Publieksprijs vergeven in de live-uitzending van BNN United vanaf het Strandfeest.

Kaarten voor dit zomerse feest zijn voor 7,50 euro te koop via BEEP! (check www.beep.nl voor een speciale introductie actie!), Ticketservice (www.ticketservice.nl / 0900-3001250) of aan de bar van Strand aan de Maas.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws