Dance Valley 2004 website online

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

UDC heeft met grote trots de website van Dance Valley Festival a decade of dance 2004 Online gezet! Surf naar www.dancevalley.nl. Hier kun je alle informatie vinden die je maar nodig hebt om te genieten van dit prachtige feest! Vind uit waar je nog kaarten kunt kopen voor dit spektakel. Duidelijke uitleg over vervoer. Een stukje geschiedenis van Dance Valley....uiteraard de onvergetelijke line-up van deze jubileum editie.

Elke week tot aan het event geeft UDC exclusief 2 kaarten weg van Dance Valley. Kijk bij het kopje WIN om die kaarten te winnen. Daar zul je ook weer The Blue Monkey aantreffen. Zorg dat je de Dance Valley flyer te pakken krijgt, zoek 3 Blue Monkeys en win een fantastisch VIP treatment met oa kijkjes Backstage en een persoonlijke rondleiding door Concept resident DJ Darren Kay.

Het begon allemaal in 1995. Dance Valley werd tijdens de eerste editie ontdekt door 6000 enthousiaste house liefhebbers. Zij gaven het event die bewuste zomer een sfeer die het festival de naam het Woodstock van de Dance opleverde. Met de jubileumeditie overtreft Dance Valley 2004 zichzelf dit jaar. Meer dan 170 artiesten verdeeld over 15 areas en 3 open air stages. Nationale en internationale grootheden, bekende namen maar ook Dance Valley artiesten van het eerste uur die wereldberoemd in Nederland bleven. Een Decade of Dance area met een eerbetoon aan de pioniers. Carl Cox, mister Dance Valley, wie anders zou moeten afsluiten op de Mainstage van het tienjarig jubileum, de HQ Stage met Proteus en alle oorspronkelijke hard dance namen van toen en nu en wat te denken van een 6 uur durende set van Armin van Buuren op zijn Armada Area. Sander Kleinenberg, Deep Dish, Marco V. maar ook Sasha, Digweed, Rank1, Paul Oakenfold, Cristian Varela, Sneak, Kevin Saunderson, Todd Terry, Umek, Dave Clarke, de hele G7 van de wereld DJ top komt vergaderen in Spaarnwoude!

Niet alleen de line up is van ongekend hoge kwaliteit. De 10 e editie wordt door UDC aangegrepen om de bezoekers te trakteren op een uniek gebaar door als enige dance organisatie van Nederland dit jaar de prijs van een toegangskaart van haar festival te verlagen. Bovendien zijn vele voorzieningen zoals pendelbussen van en naar het event terrein, parkeren en toiletten dit jaar in de toegangsprijs inbegrepen. Dance Valley strijkt ook dit jaar weer neer op het recreatieterrein Spaarnwoude, gemeente Velsen. Datum van het event is 7 augustus en het event vindt plaats tussen 10.00 en 23.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via Ticketservice, Ticketbox, Free Record Shop, Music Store en alle bekend voorverkoopadressen. De prijs voor een ticket bedraagt Euro 65,- exclusief vvk fee.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws