Mono is back

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 25 juni strijkt MONO neer in de Mazzo met een avond van minimale house en techno. Het concept dat in februari 2002 van start ging in club ITEM ontpopte zich als het Amsterdamse podium voor lokale clickhouse-djs. Een paar verbouwingen en een twintigtal succesvolle avonden later werd het in 2004 tijd voor een andere setting.

De eerste van de reeks nieuwe MONOs werd in april gehouden in de Melkweg met te gast Basti (Tief-)schwarz en de Mrtini Brs. Deze geslaagde avond smaakte naar meer. Het oog viel op de Mazzo, die sinds kort weer vaker techno programmeert, en bovendien de ideale plaats leek voor een avondje met de residents.



Mono is terug...

Voor Bart is het de plaats waar hij jarenlang de donderdagen verzilverde met zijn Volttavonden. De wederkomst symboliseert voor hem een terugkeer naar zijn oude thuishaven, de plaats die een grote rol speelde in zijn vorming als dj.

Voor Boris is het de plaats waar hij menige nacht heeft weggedanst, en die hem heeft doen beseffen dat hij niets liever wilde dan zelf achter de decks te staan rocken. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een mixtechnisch wonder met een verfijnde smaak, die zowel de stevige als de minimale dansvloer op zijn grondvesten doet schudden.

Beiden zullen extra lang de tijd krijgen om hun ei achter de decks kwijt te kunnen. Per dj wordt het drie uur lang genieten van een zorgvuldig opgebouwde muziek. Niet gestoord door de gehaastheid van een korte set of een crowd die wil beuken, krijgt het publiek Boris en Bart in onversneden vorm te horen.

Kortom, een avond van herleefde glorie en van nieuwe kansen, van kwaliteitsmuziek en gezelligheid. Een avond om bij te wonen.

MONO @ Mazzo
Rozengracht 114
Amsterdam
Vrijdag 25 juni
Open 23.00-05.00 uur
Entree 10,- euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws