Headliner #16

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Als eerste willen we alle trouwe Headliner fans bedanken voor hun overweldigende support in de Headliner tent op Frequence Outdoor, meden dankzij hun was deze area zon succes. Met de beukende beats van het E3 strand nog vers in het geheugen, maken we ons alweer op voor de 16e editie van Headliner. Want vrijdag 25 juni 2004 zal Headliner op gebruikelijke wijze de DansSalon op zijn kop zetten, om vervolgens een maandje met vakantie te gaan en op 27 augustus terug te keren met alweer de 17e editie van Headliner. Maar voor het zover is gaan we nog eens goed uitpakken met 2 buitenlandse top Djs.

Super Marco May is een van de opvallendste figuren in de hedendaagse Hardstyle-scene. Achter the wheels of steel leeft hij zich helemaal uit en maakt hij keer op keer van zijn optreden een grote show. Ook op Headliner zal hij er weer een groot gekkenhuis van maken.

Onze tweede buitenlandse Dj is niemand minder dan Mister Oldskool himself Franky Jones. Op Frequence deed deze Belg Bonzai weer eer aan met zijn ouwe plaatjes. Daarom kunnen de laatste uurtjes van Headliner niet in betere handen zijn als bij deze man. Het wordt dus weer een waardige afsluiter zoals jullie van ons gewend zijn.

Extreme A zal de kick-off geven bij deze editie. Niet voor niets is Extreme A een terugkerende Dj op onze feesten. Met zijn eigen sound, een mix van Jump, Hardstyle en Oldskool, zorgt hij er keer op keer voor dat de stemming er vanaf begin af aan in zit.Niet meer weg te denken van Headliner, deed hij wat van hem verwacht werd op Frequence. Voor eigen publiek liet hij horen wat Pure bedoelt met The Maximum Power Of Hardstyles. Het publiek ging maximaal los op zijn set, het is dan ook niet voor niets dat Robbie Magura Frequence als een van zijn mooiste optredens beschouwd. Maar ook voor Headliner #16 heeft Robbie Magura beloofd weer alles uit de kast te halen.

Dat de broertjes Showtek echte Headliners zijn bewijzen ze wel weer met een hun nieuwe plaat die er aan zit te komen op het Scantraxx label. Het nummer B.o.d.y.p.u.m.p. wat onder de projectnaam Headliner zal worden uitgebracht zal ongetwijfeld voorbij komen in de Dj-set van deze twee Eindhovense Turntable Junkies.

En dan last but not least onze eigen Mc DV8, want Headliner is niet compleet is zonder deze man met zijn gouden keeltje. In zeer korte tijd heeft deze jongen veel respect gekregen bij Mcs, Djs en natuurlijk het publiek. Niet voor niets is hij de meest talentvolle Mc in de scne en dat zal hij weer gaan bewijzen op 25 juni.

Facts and Figures
Evenement: Headliner #16
Datum: Vrijdag 25 juni 2004
Locatie: De DansSalon, Stationsplein 4 te Eindhoven
Tijd: 22:00 05:00 uur
Entreeprijs: 10,-
Muziekstijl: Hardstyle - Oldskool

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws