Relaxen op het dek tijdens Oase

Partyscene Redactie | 23 juni 2004
headlines


Oase is het buitendek van de Supperclub Cruise waar je vanaf 26 juni de hele zomer lekker in de zon kunt liggen, van het uitzicht genieten, dansen, drinken en eten (van een broodje kaas tot oesters, van ranja met een rietje tot een fles Dom Perignon). Gewoon, met je strandspullen. Geen formele sfeer, maar wel lekkere bedjes en zitjes. Iedereen is welkom! Tijdens Oase vaart de Supperclubcruise van 12:00 tot 18:00 en /of van 18:00 tot 00:00. Je kunt de hele dag aan of van boord gaan op diverse opstapplaatsen (o.a. Blijburg, Oranjesluis, Pampus en Centraal Station). Bovendien gaat de Supperclubcruise ook een aantal keer voor anker, zodat je kunt zwemmen. Er is een dj-booth op het dek. Dj’s en organisaties zullen de gasten van muziek voorzien. Overdag relaxt, richting de avond veranderen de klanken in een dansbare sound. De toegang is 5 euro.
De Supperclubcruise vaart uiteraard alleen uit met mooi weer. Wil je een dagje of avond meevaren? Check dan eerst de site of er een Oase is!

Maar ook 's nachts valt er van alles te beleven.

Zaterdagnacht 26 juni is er voor een keer Boat! op de Supperclubcruise. Het feestje met dj’s Rubywax en Missing Links is normaal elke laatste vrijdag van de maand, maar voor een keer nu op zaterdag!

Girls Love Dj’s presents: Boat! – Zaterdag 26 juni a.s.
Dj’s: Rubywax & Missing Links / Special guest: The Flexican
Vocals: Bernice
Tijden: 00:30 – 05:00 / Vertrek: 02:00
Entree: € 10,- / Locatie: supperclub cruise.
Ligplaats: Pier 4 (achter het Centraal Station)




Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws