zes areas met internationale top DJs

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 14 augustus wordt voor de achtste keer de FFWD Heineken Dance Parade gehouden in Rotterdam. Na afloop van de parade vindt tussen 16:00 en 23:00 een groots eindfeest plaats op Katendrecht met internationale top DJs zoals Kevin Saunderson, Ferry Corsten,Junior Jack & Kid Crme, Michel de Hey en Agnelli & Nelson. Voor het eerst in de geschiedenis van de FFWD Heineken Dance Parade zullen er maar liefts zes verschillende areas zijn op het eindfeest. Elke area wordt gehost door een top DJ die zelf mocht bepalen welke andere DJs er in zijn of haar area draaien. Op die manier kunnen de naar verwachting 50.000 bezoekers horen waar Nederlands populairste DJs als Ferry Corsten,Marnix, Michel de Hey, Dreazz, Hitmeister D en Dana zelf graag naar luisteren.

Gemeente Rotterdam garandeert groene ondergrond
Was het eindfeest op Katendrecht vorig jaar nog een groot strandfeest, dit jaar zal de Gemeente Rotterdam er voor zorgen dat er een volledig met gras begroeide ondergrond ligt. Mark Rouwenhorst van de Stichting Rotterdam Dance Parade zegt hierover: Ook hieruit blijkt weer de grote support die we al jaren van de gemeente krijgen bij het organiseren van het evenement. Niet alleen woorden, maar ook daden, daar kunnen andere gemeenten nog een hoop van leren.

Internationale line up
Ferry Corsten heeft voor de thuiswedstrijd in zijn area DJs uitgenodigd die ook staan voor electronic dance music with an attitude. Naast Ferry draaien in de eerste area stadsgenoten Misja Helsloot en Ronald van Gelderen en zijn Engelse trance collegas Chris Agnelli en Robbie Nelson, die net als Ferry regelmatig draaien in Gods Kitchen in Birgmingham.

Amsterdammer Marnix opent zijn area met Laidback Luke maar gaat daarna de grens over met Fransman Sebastain Leger, de Belgen Junior Jack & Kid Crme en de Amerikaan Kevin Saunderson. Na house DJ van het eerste uur Remy worden de laatste platen in deze area gedraaid door Marnix zelf.

Michel de Hey heeft voor zijn area uitgenodigd Jay Samuel vs. Benny Rodrigues, Steve Rachmad, Secret Cinema, Renato Cohen,Youngsters en ook hij sluit begeleidt door MC Marxman zelf af.

Bij Drum n Bass DJ Dreazz zijn Scientific, Noisia, Predator en Simon Bass line smith op bezoek en Hitmeister D. heeft TLP, Real El Canario, 3-1, en de Glimmer Twins te gast. Hij sluit de set af met een back to back met Wix. Dana programmeerde voor haar eigen area D.a.v.e. the drummer, Ballistic vs. Beholder, Zany, Dany vs Pavo en Marc Acardipane.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws