Ik wil met jou naar bed!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 3 juli is er weer veel te doen in het uitgaansleven in Nederland, maar er is maar n feest dat je echt niet mag missen: BED! BNN en Nieuwe Revu organiseren dit feest in HOTEL Arena in Amsterdam alweer voor de vijfde keer. Bezoekers die al eerder BED hebben bezocht weten dat je deze keer ook niet mag missen. Voor iedereen die nog niet is geweest.... Je weet niet wat je hebt gemist.

Op de eerste zaterdag van juli maakt BED er een chique feest van. BED brengt twee slaapkamers met heerlijke muziek. De ene kamer staat in het teken van uplifting, soulful house en in de andere slaapkamer is striclty urban te horen. In deze editie wordt de muziek aangevuld met diverse klassieke en stijlvolle acts.

In BEDroom 1 staat naast de residents Denniz en Delacruz ook Ian Carey te draaien. Kenners kennen hem natuurlijk van de Soulproviders. Deze top-DJs worden (zoals altijd) bijgestaan door live-muzikanten. In BEDroom 2 staat Original de huis-DJ Irwan bij. Zij staan garant voor weer een warme striclty urban set.

Trek je chique kleren aan en dos jezelf op, kortom: Ga in stijl naar BED. De deuren gaan om 22.00 uur open. Om 04.00 uur is het feest afgelopen. Kaarten zijn te koop voor 12,50 euro bij de Ticketservice, het Amsterdams Uitburo en Hotel Arena TONIGHT. Deze maand heeft BED een speciale vier halen, drie betalen actie met BEEP! (www.beep.nl). BED wordt live uitgezonden van 01.00 uur tot 04.00 uur bij Dancetination Live! op 3FM. De volgende BED is op zaterdag 7 augustus.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws