ONLY-TECHNO on tour

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het is weer zover, na een 1ste geslaagde editie van Only-techno heeft de crew van Only techno nogmaals de handen in 1 geslagen om een nieuw bruisend concept te bedenken. Na een hoop dingen te hebben geregeld, hebben we het voor elkaar gekregen! Met trots presenteren wij ons nieuwe concept Only-Techno On Tour!

Dit zal inhouden dat Only-techno op 4 verschillende locaties 5 feesten zal verzorgen. Er zullen 3 indoor- en 2 outdoor feesten komen.

We hebben varirende djs op de avonden staan zoals Moddi, Sven Wittekind, Pinxt (resident), Vin ill, manone, Michael Burkat, Amok en meer!

De tour is onderverdeeld in 5 thema avonden:

- 24 Juli - Dance 4 life (outdoor)
- 13 Augustus - 12 hours of talent (outdoor)
- 18 September -See it_Feel it_Hear it_ (indoor)
- 22 Oktober -Rough Sessions (indoor)
- 27 November - Time Out (indoor)

Dance 4 life
De 1e editie zal van start gaan op het strand van Scheveningen in beachclub Billabong. Het feest zal geheel in het teken staan van Dance 4 life. Dance 4 life is een internationaal project waarbij jonge mensen zelf het heft in handen nemen in de strijd tegen hiv en aids. Only techno is daarom een samenwerking aangegaan met Dance 4 life om ook vanuit dit deel van de samenleving een steentje bij te dragen. Op deze dag zal Only-techno alle mogelijke moeite doen om zoveel mogelijk geld voor Dance 4 life in te zamelen. Een groot deel van de opbrengsten die deze dag worden gemaakt, zullen gedoneerd worden aan Dance 4 life. Als er een mogelijkheid bestaat om zoiets als een dance feest te organiseren, vinden wij dat er ruimte moet zijn om dit soort problemen aan de man te brengen en hier met een steeds groter groeiende groep iets aan te doen.

12 hours of talent
De 2e editie zal ook op het strand van Scheveningen in beachclub Billabong plaatsvinden. Deze editie zal een ware Talent editie zijn. Hier willen wij de aandacht vestigen op de aankomende talenten in de technoscene!

Ben of ken jij iemand die lef en interesse heeft om op deze Talent avond te draaien? Twijfel dan niet en stuur een demo! Voor meer informatie en verdere gegevens kun je kijken op onze website www.only-techno.com

See it_ Feel it_ Hear it_
De 3e tussenstop van Only-techno zal in het Symposion te Utrecht zijn. Dit monumentale pand is gelegen in het hart van Nederland en uitstekend geschikt om een uitval basis te zijn voor het 3e feest. Door de doos-in-doosconstructie kunnen we een techno waardige sound naar voren brengen.

Rough sessions
Bij het thema van deze avond, was de link voor ons al snel gelegd! Voor deze avond heeft Only techno een plekje gekregen in het techno concept Sessions van de Nighttown.

Time Out
Zoals de naam al zegt zal Only techno zich tijdelijk terug trekken om weer een nieuw en verassend concept te bedenken om in 2005 mee te starten. Het zal het einde van onze tour zijn en dit zal benadrukt worden, er zal van alles gedaan worden om deze avond sfeervol, feestend en knallend tot zijn einde te laten komen.

Voor meer info over de line-ups, tijden en andere gegevens raadpleeg dan onze site www.only-techno.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws