Amsterdam meets Rotterdam @ Las Palmas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tijdens de Gouden Kabouter Awards leek het nog even spaak te lopen tussen Amsterdam en Rotterdam (Club Las Palmas ging in Amsterdam met de award beste club aan de haal) maar op zaterdag 12 juni worden de krachten weer verenigd. Tijdens de maandelijkse editie van AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic komt het beste van de twee housecapitals bij elkaar met als bindmiddel: housemusic!

Superkwaliteit van Amsterdamse bodem komt dit keer van housegod Marcello die met zijn lekkere dansbare sound gegarandeerd zorgt voor een paar hete dansuurtjes. Ook Chemistrys trots Marysol is van de partij en haalt met haar groovy techhouse dat vleugje Amsterdam boven wat Rotterdam stiekem toch best enorm is gaan waarderen. Aanstormend talent Youri Donatz zagen we in de maarteditie al zijn kunsten vertonen en zal ook deze keer weer het dak eraf draaien.

VJ Nog Harder maakt het feest compleet met hun duizelingwekkende visuals. MC P-Pholl zal de boel vocaal begeleiden en dit feestje weer maken tot de ultieme integratie van Amsterdam en Rotterdam.

In het Go Play Caf, de kleine zaal van Las Palmas, is DJ Mausse heer en meester tijdens Boogie Nights.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws