16B bij The Playground

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 5 juni maakt de organisatie van The Playground haar belofte om wekelijks nationaal en internationaal top-talent te brengen weer meer dan waar. Ditmaal komt de wereldwijd zeer gerespecteerde DJ en producer 16B (Omid Nourizadeh) het publiek in de 020 verwennen met diepe tribal house en proggressive tech-house om af te sluiten met techno met een twist.

16B, afkomstig uit Londen met Turkse achtergrond, is al vanaf begin jaren negentig in opmars binnen de internationale dance-scene. Naast talloze producties op gerenommeerde labels (onder andere Yoshitoshi en zijn eigen label Alola), die grijs worden gedraaid door DJs als Deep Dish, Francois K en Ashley Beedle, reist Omid de hele wereld over om te draaien in de beste clubs van de planeet, zoals Zouk (Singapore), Bedrock (Engeland) en Release (San Francisco).

Naast 16B staat er nog een globetrotter geprogrammeerd in de persoon van Marcello Umaa. Deze Chileen heeft The Playground tot ieders volle tevredenheid al eerder met een bezoekje verblijd en mag worden gezien als n van de ontdekkingen van de organisatie. Marcello was in Chili n van de eerste house-DJs en heeft regelmatig opgetreden met zijn landgenoten Ricardo Villalobos en Luciano. Bij The Playground zal hij bewijzen waarom hij met recht wordt gezien als n van de pioniers van de Chileense scene.

Resident DJ Richard (binnenkort ook te bewonderen op 5 Days Off) zal het publiek verwarmen met zijn altijd originele, pure house-sounds. Zijn collega Zomar is deze avond aangewezen om het geheel op gepaste wijze af te sluiten. Al met al dus een avond die bij voorbaat al is geslaagd

Welcome to The Playground

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws