Coupe d Art Tuns of Fun

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een bundeling van creatieve krachten met een niet-commercieel doeleinde; dat is de insteek van Coupe DArt Tuns of Fun! Een ode aan kunst en cultuur voor alle mensen, jong en oud. De Tun Fun is een van de meest begeerde locaties voor een event. De tunnels onder het Mr Visserplein bij het Waterlooplein, zijn tegenwoordig een kinderparadijs. Maar op zondag 6 juni 2004 verandert de Tun Fun in Coupe DArt Tuns of Fun! Het is de eerste keer dat hier een event wordt gegeven, nu door We Cut Heads, van Leoni van der Kley.

Van s middags 16.00 uur tot s avonds 23.00 uur kan men zich vermaken in een zinnenprikkelende speeltuintunnel. Verwacht kunst in de vorm van VJ-art, performances, hosting- acts, live-action paintings, non stop cinema, muziek en nog veel meer.
Loes Kok van Untitles Art Publishers verzorgd de exposities van Teun! & ED, tevens de Art- Supermarkt.

Uiteenlopende organisaties en creatievelingen hebben de krachten gebundeld om samen met Leoni van deze Coupe DArt een waar spektakel te maken. We Cut Heads, Freebirdsproductions, &M Vision Impossible, ED,Sense,Dadara,
ON-NO,Teun Buma, The colour of Sin, Masha machine Rutten,Delicious Ink!, Galo,
London Police, en vele andere bekende kunstenaars hebben hun medewerking toegezegd.

Leoni van der Kley begon 19 jaar geleden met haar kapsalon We Cut Heads aan het Waterlooplein. Inmiddels is deze kapsalon een van de meest bekende in Amsterdam. In deze kapsalon worden exposities gehouden door jonge talenten. We Cut Heads heeft binnen een jaar al 3 succesvolle events op haar naam gezet. Deze vonden plaats op het Bloemendaalse strand bij strandpaviljoen de Republiek en twee maal in de Engel, een kerk op de Amsterdamse Albert Cuijp.

Kareem Rahani (H*RT), wickedJazzsounds,Tom Trago, Brian S (Rush) en Egbert Jan Weeber (Oesters Nam Kee), Jimmy Rage en,Rednose Distrikt e.a. zullen hun muzikale steentje bijdragen aan de sfeer van het event.

Op het programma staan performances & hosting-acts, Art Supermarkt, Kunstacademie, Non stop cinema, Exposities, Live-action painting, Kids & Art en Video-art, Graffiti/street-art.
Daarnaast is het Amsterdam GraffitiboekThe Battle Of Waterloo! te koop.

Na het event is er een afterparty in Club 020 verzorgd door WickedJazzSounds & Kareem Raihani.



Coupe DArt Tuns of Fun!

Locatie: Tun Fun
Adres Mr. Visserplein/Waterlooplein 7
Datum: zondag 6 juni 2004
Tijd: 16.00-23.00
Organisatie: We Cut Heads
Productie: Freebirdsproductions

Afterparty
Locatie: Club 020
Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 163 Amsterdam
Datum: zondag 6 juni 2004
Tijd: 23.00 04.00
Organisatie: Wicked Jazz Sounds & Kareem Raihani

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws