Eye on The Future presents: the beginning

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 12 juni 2004 geeft de organisatie van Eye on The Future, mede dankzij het grote succes van het voorgaande houseclassicsfeest, wederom een warehouse en oldschool party in de Lichtfabriek Haarlem. Een van de grondleggers van de house in Nederland, Quazar, zal daar een onvergetelijk back to the oldschool 89 93 optreden geven. Daarna komt niemand minder dan Billy Nasty om voor het eerst Mazzo en Eevlo classics te draaien in de imposante Turbinehal. Hij wordt vergezeld door DJs Michel Becks (Sfinx) en Alexander Koning (Trancentral Records).

Quazar
Quazar is n van de grootste housepioniers van Nederland. Popjournalist Gert van Veen, alias MG, richtte de 4- koppige band Quazar op in 1991. De band scoorde met de hit Seven Stars en toerde als eerste live techno-act het clubcircuit af. Quazar maakt daarna verschillende platen in diverse bezettingen en al even zoveel wisselende stijlen als techno, clubhouse met top veertig-elementen en funky acid. Het aankomende optreden van Quazar op Eye on The Future mag de doorgewinterde houseliefhebber niet missen!

Billy Nasty
Technogoeroe Billy Nasty behoort tot de top 10 van s werelds beste DJs en heeft al wat jaren de wereld over gereisd om te draaien in de meest gerenommeerde clubs en op de grootste dance-evenementen. Zij stijl is overwegend techno en tech-house en op Eye on The Future zal hij dat in een stevig warehouse / oldskool jasje gieten.



Eye on the Future presents "THE BEGINNING"
Adres: Lichtfabriek, Minckelersweg 2, Haarlem

Warehouse en oldschool (No hardcore) 89-93

Quazar (live) performing a back to the oldschool 89-93 set

Billy Nasty (Mazzo classics)
Alexander Koning ( Trancentral)
Michel Becks ( sfinx)

Entree : 15 VVK
20 deur

Tijd: van 22.00 tot 4.00

Meer info: www.trancentral.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws