Discothque @ Cruise Terminal Rotterdam (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aanstaande zondag is het zover! Na New York en Barcelona strijkt Discothque nu voor het eerst ook neer in Rotterdam!

Als voorproefje op 2005, wanneer Discothque maandelijks haar deuren gaat openen, vindt op zondag 30 mei (Eerste Pinksterdag) de eerste editie van dit splinternieuwe, spraakmakende, Rotterdamse dance-event plaats.

Verdeeld over twee unieke zalen (Le Club en La Chambre Rouge) zal Discothque alle registers op het gebied van muziek, visuals en decoraties opentrekken.

Le Club, de grootste ruimte, wordt een hedendaagse state of the art dance-zaal voorzien van spectaculaire visuals, lichteffecten en decoraties. Op het programma staan de beste en
populairste Nederlandse djs van dit moment; Marysol, Brian S en als headliner DJ Roog.
Kortom, House met een hoofdletter H! MC Nova en het vermaarde vj team Photonic
verzorgen respectievelijk de vocalen en visuals.

La Chambre Rouge is een nachtclub van topniveau, waar slechts de allerbeste djs en mcs zullen optreden in een decor waar de warmte, intimiteit en liefde vanaf spat. Discothque pakt de zaken serieus aan en presenteert in La Chambre Rouge een dj van absoluut topniveau; Dimitri from Paris. Samen met Jeroenski en MC Miss Bunty zal hij met zijn eigen warme sound voor een onvergetelijke nacht zorgen.

Het verlangen naar kriebels in de buik door een combinatie van muziek, entourage en publiek zal door Discothque geheel worden beantwoord. Een mooier begin van de zomer kun je je niet wensen en het verlangen naar meer Discothque in 2005 zal groot zijn.

Phono geeft kaarten weg! Surf snel naar Give Aways...

Meer informatie, zoals informatie over de djs en de verkooppunten, is terug te vinden op www.discotheque.nu.

Au revoir et a bientt a Discothque!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws