Les Couleurs in het Paard

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De zomer nadert met rasse schreden en daarom is de mei-editie van Les Couleurs, de dancenight van het Paard van Troje voor mensen zonder oogkleppen, gewijd aan dancebeats met een etnische invalshoek.

In de Grote Zaal (Salono Oro) is de hoofdrol weggelegd voor TALVIN SINGH, n van de grondleggers van de Asian Beats-stroming. Talvin Singh stond aan de wieg van de Londonse Anokha-club, th place to be in de jaren negentig, waar een inventieve mix van sitar-breaks, drum & bass en bhangra de dancewereld van nieuwe impulsen voorzag. Zijn legendarische album O.K. uit 1998 betekende de definitieve erkenning voor deze inventieve producer en werd bekroond met de prestigieuze Mercury Music prijs. Zie ook: www.talvin.com.

Support wordt geleverd door de eveneens Engelse DJ EAGLE I, resident van de Amsterdamse Sutra Funk Club (in Bitterzoet), wellicht de beste Nederlandse Asian Beats-party. Hij wordt bijgestaan door tablaspeler HEIKO DIJKER en vocaliste SANDHYA SANJANA. Zie ook: www.sutrafunk.com.

In de Kleine Zaal (Salono Verdo) vindt een late night-concert plaats van ELECTRO COCO, een nieuwe vanuit Amsterdam opererende internationale band. Electro Cco bestaat uit de Braziliaanse zangeres Viviani Godoy, de Engelse dj Graham B. en de Nederlandse producer/muzikant Alain Eskinasi. Hun onlangs uitgekomen debuut-CD Coco Do Mundo bevatte een opzwepende mix van Braziliaanse ritmes en drum & bass-beats en vooral heel veel goede liedjes. Zie ook: http://www.boschgonzalez.com/electrococo

De Haagse DJ HIGH-HESS verleent draai-matische bijstand aan het programma in deze zaal.

LES COULEURS Oro kaj Verdo met DJs Talvin Singh (Anokha), Eagle I (Sutra Funk) en Highhess, Electro Coco (live), Heiko Dijker (tabla) en Sandhya Sanjana (zang) op zaterdag 29 mei 2004 in het Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag.

Aanvang: 23.00 uur, Toegang: 10,-, Voorverkoop: Ticketservice (www.tickteservice.nl), Haags Uitburo (0900-8282999), Dagkassa Paard van Troje (werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur en tijdens openingsuren van de zaal) en Confused Records (070-3608507)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws