Thomas P. Heckmann op Dutchtechno

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aanstaande zaterdag 22 mei 2004 is er weer een editie van Dutchtechno. Wellicht zegt Thomas P. Heckmann menigeen wel het een en ander. Voor wie dat niks zegt een korte intro:

Deze veteraan is bezig sinds 1991, tenminste, zijn eerste release, EXIT 100 Liquid op FORCE INC was in de zomer van dat jaar een feit. Niet alleen stond Heckmann toentertijd al garant voor topproducties, ook nu staan zijn platen hoog in de lijsten van vele djs. Thomas is een echte duizendpoot. Hij gebruikt vele verschillende namen voor ontelbaar verschillende projecten. Onder andere zijn co-productie met Nitzer Ebb leidde tot een grote hit met Join in the chant (Knarz is machine) op Mute records. Maar ook Arrakis met The Spice is een project van Thomas, samen met Kai Tracid op Tracid Traxx. Thomas heeft inmiddels een ontelbaar aantal releases op zijn naam staan op vele verschillende labels.
Helaas is Thomas maar weinig in Nederland om zijn kunsten te vertonen. Wij zijn dan ook erg trots dat hij op 22 mei naar Amsterdam komt. Kijk voor meer info over Thomas op www.troperecordings.de


Naast Thomas P. Heckman staan ook Invite, OffHand en Bazz geprogrammeerd.

Invite timmert alweer een tijdje aan de weg. Hij heeft veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland en heeft gedraaid naast vele grote namen. Houd deze jongen in de gaten! Check www.dj-invite.com voor meer info.

Offhand is genspireerd door iconen als Jeff Mills, Juan Atkins and Derrick May en kreeg al vroeg de smaak te pakken van elektronische muziek.

Bazz is de ceremoniale opener tijdens dit festijn. Tweaky electro tech en rauwe techno zullen de eerste barmomenten gaan vergezellen.




Dutchtechno

Datum Zaterdag 22 mei 2004
Locatie Amuse, Lijnbaansgracht 238, Amsterdam
Tijd 22:00 - 05:00
Prijs Voorverkoop (incl. fee) 12, Deur 12, na 00:00 uur 14
Voorverkoop Outland Records, Zeedijk 22. Club Wearhouse, Spuistraat 250
Info www. dutchtechno.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws