Nieuwe Voltt editie in Paradiso (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de stormachtige Voltt editie met Ricardo Villalobos en Luciano afgelopen februari zal Voltt op zaterdag 12 juni weer terugkeren in de Nederlandse poptempel Paradiso. Ook ditmaal hebben we weer stad en land afgezocht voor een ideale (inter)nationale line up. We zijn dan ook zeer trots om met het Nederlandse debuut optreden van de uit de Detroit afkomstige Matthew Dear te mogen verwelkomen. Deze minimale duizendpoot heeft een hele reeks baanbrekende releases op zijn naam staan op gerenommeerde labels als Spectral Sound, Perlon en Richie Hawtin's Plus 8 Records. Daarnaast is zijn onlangs verschenen album "Leave luck to heaven" door veel magazines verkozen tot een van de beste releases van het afgelopen jaar en worden zijn platen grijsgedraaid door alle grote dj's binnen de scene.

Naast Mathhew Dear mogen we ook een optreden van Cocoon resident Toni Rios verwachten. De uit Frankfurt afkomstige DJ toert al jaren de wereld over met het Cocoon circus en heeft olv grootmeester Sven Vath de bekende Cocoon sound tot een typische stijl ontwikkeld. Naast zijn vele optredens over de hele wereld zal Toni Rios ook de nieuwe zaterdag resident worden in de nieuw te openen Cocoon Superclub in Frankfurt. Met zijn sound zal hij op deze avond dus de nieuwe stijl van de Cocoon club vertegenwoordigen; diep, sferisch en minimaal. Gezelligheid ten top dus! De avond zal muzikaal ingeleid worden door onze Nederlandse held en Voltt resident Bart Skils.

In de bovenzaal zal er een labelspecial van Trapez en Traum Schallplatte plaatsvinden. Deze twee labels uit de Duitse Kompakt stal zullen vertegenwoordigd worden door een speciaal live optreden van de uit Keulen afkomstige Adam K en Maastrichtse held Break 3000 die al hoge ogen gooide met z'n releases op Trapez en het Savas Pascalidis' label Lasergun. Kostas Hom zal het spits afbijten. Verwacht muzikaal gezien de typisch kenmerkende Duitse Kompakt stijl, apart en tegendraads.

Naast al deze muzikale fijnproeverij zal in de Clickhouse kelder ook nog het Nederlandse click house dreamteam achter de decks staan. Al met al rede genoeg dus om op 12 Juni af te zakken naar de Paradiso. Kaarten zullen slechts 10,= in de voorverkoop gaan kosten. Wees erop tijd bij dus! Meer informatie over het feest is te vinden op www.voltt.com.



Voltt, Sat 12 June @ Paradiso, Amsterdam

Main Room
Live on stage:
Matthew Dear aka Jabberjaw, False (Spectral Sound, Perlon, Plus 8, Detroit)
Dj's
Toni Rios (Cocoon, Danza Electronica, Frankfurt)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)

Bovenzaal: hosted by Trapez & Traum Schallplatten
Live on stage:
Adam K (Trapez, Traum, Kompakt, Koln)
DJ's
Break 3000 (Trapez, Lasergun, Koln)
Kostas Hom (Voltt, Vintage, Amsterdam)

Click House Kelder
Mackim (News, Minimal Einhoven)
Melon (Lomotion)
Lauhaus (Traffic, Mono)
David Labeij (Deep Logique)

Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Open 23.30 - 5.00, Presale only 10,=/ 13,50 at the door
Presale at Outland Records, Rushhour, AUB, GWK en VVV kantoren.

Phono mag 2x2 gastenlijstplekken weggeven. hebben? Surf dan naar Give Aways!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws