A girl called Eve

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In 2001 introduceerde Floorfillers & Urban Groovezz een sexy chick met een grote liefde voor house & dance. Eve betoverde met haar mooie grote ogen heel Rotterdam. Iedereen werd spontaan verliefd op Eve.

Na 3 succesvolle edities in Now & Wow is het tijd voor Eve om Utrecht te verleiden. In de onlangs geopende club Monza, non solo zal Eve op 1e Pinksterdag, 30 mei 2004, haar eerste feestje geven. En niet met de minste gasten

Ronald Molendijk
Ronald Molendijk (22-04-1965) was resident en mede-eigenaar van de n van de meest succesvolle clubs van de jaren 90 nineties, Nighttown te Rotterdam en van het platenlabel Basic Beat. Ronald kan met recht gezien worden als een pionier in de Nederlandse housescene. Tegenwoordig boekt Ronald nog steeds enorm veel successen met zijn eigen feesten Verse Geesten, ht flirtcaf van Rotterdam Hyper Hyper en natuurlijk met de formatie Soulvation. Eve haar knien beginnen nu al te knikken

Hitmeister D
Met een mix van disco, soul, eighties en garage serveert Hitmeister D muzikale gerechten uit naar ieders wil en neemt hij de dansvloer mee terug naar hun jeugd om geleidelijk weer aan te komen bij hun muzikale voorkeur van vandaag de dag. Prince, Stevie Wonder, De La Soul, Eurithmics, Jimi Hendrix, David Bowie, Master at Work, Nirvana, Gang Starr en velen anderen nemen in zijn sets moeiteloos het stokje van elkaar over. Diversiteit is het sleutelwoord!

Marnix
Marnix is al 15 jaar actief als DJ en kent zijn klassiekers als geen ander. Als geestelijk vader van Loveland, zijn eigen organisatie, is hij verantwoordelijk voor onder andere het succesvolle T-Dansant , RISE en Thank God Its Friday. Sinds kort is hij ook begonnen met produceren en zijn eerste platen zullen eind dit jaar uitkomen. We zijn daarom zeer verheugd dat hij een gaatje in zijn overvolle agenda kon vinden om Eve het hoofd op hol te brengen.

Natarcia
Dj Natarcia is n van de beste vrouwelijk djs van Nederland. Ze begon haar carrire in 1988 als danseres in het housebandje Fierce Ruling Divas. Na twee jaar dansen vond Natarcia het leuker om muziek te draaien. Ze werd al snel resident van Club Havana en van de Pussylounge in de Roxy. Vandaag de dag heeft Natarcia residencies in Las Palmas, Club Stalker en Vakzuid. Eve verwelkomt haar graag tussen dit mannelijk geweld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws