Free Recordshop presents…

Partyscene Redactie | 17 mei 2004
headlines


Partyscene sprak in aanloop naar het evenement met Martijn Beenen, hoofd marketing communicatie Free Recordshop en initiator van de Free Recordshop presents evenementen.

PS: Wat is het idee achter Free Recordshop presents...
MB: “Free Recordshop heeft naast het bekende werk een ruim aanbod aan dance-, urban- en alternative-muziek. Door het organiseren van Free Record Shop presents-evenementen zetten we een artiest in de spotlight om daarmee aan te geven dat wij dergelijke muziek verkopen, in het assortiment hebben. Het doel is dus eigenlijk naamsbekendheid voor ons assortiment dance, in het geval van de Free Record Shop presents... dance-evenementen.”

PS: Zijn er al eerdere feesten geweest?
MB: “We hebben vorig jaar try-outs gedaan met Paul van Dyk, Deep Dish, Michel de Hey, Sasha en Sander Kleinenberg. Daarnaast hebben we een hele tour gedaan met Laidback Luke. We kunnen de artiesten veel bieden, namelijk een grote aankoop van hun product, een communicatieplan en een podium.”

PS: Hoeveel feesten komen er nog?
MB:”Wij streven naar nog minimaal 3 evenementen op het gebied van dance dit jaar. Maar het hangt erg af van de act die beschikbaar is. Er zijn natuurlijk veel festivals en evenementen de komende maanden dus het kan na Sasha 22 mei in Amsterdam ook even stil vallen.”

PS: Wat kan het publiek zaterdag verwachten in de Powerzone?
MB: “Een feest dat gaat om de muziek, dat gaat om Sasha. Dus geen vlaggen en spandoeken van Free Recordshop. De Powerzone heeft een goede installatie en biedt een hoge service. Je hoeft niet te betalen voor de garderobe, het toilet en de portier. Ik ben zeer tevreden met de andere artiesten die er zijn: Sander Kleinenberg, Matthew Dekay en Stef Vrolijk. Persoonlijk ben ik gek van hun stijl van draaien en produceren.”

PS: Welke artiest zou je zelf dolgraag op een volgende editie willen zien?
MB: “Zakelijk staan er nog wel wat acts op mijn lijstje zoals Daft Punk, 2 Many DJ's en Yonderboi. Yonderboi met band heb ik afgelopen Amsterdam Dance Event gezien en dat was voor mij prive gelijk ook het hoogtepunt. Afgelopen jaar was ik voor het eerst op Ibiza en toen heb ik in de Space Erick Morillo gezien. Die kan echt een feestje bouwen!”

PS: Heb je het album van Sasha al gehoord? Wat vind je er van?
MB: “Helaas nog niet, dat wordt tegenwoordig heel erg beschermd door de angst van platenmaatschappijen dat iets uitlekt naar internet. Airdrawndagger heb ik grijs gedraaid. Zijn optreden tijdens Free Recordshop presents Everybody met Sasha, 13 december jl. in het Paard van Troje in Den Haag staat nog vers in mijn geheugen. Sommige bezoekers schreven op forums dat het hun beste feest ooit was. Als tien mensen dit roepen is mijn doel bereikt. Ik voorspel dat het dak eraf gaat in de Powerzone.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws