Deze week in Club Silly

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Donderdag 20 mei Illy Symphonies presenteert REAL el Canario

REAL el Canario is niet meer weg te denken in de Nederlandse clubscene. Zijn snelle en frisse mix van stijlen uiteenlopend van disco tot latin en van house tot hiphop is niet onopgemerkt gebleven. In clubs als Nighttown, Bassline (paradiso), Chocolate (off corso) en Soulpunkers On Disco Speed (Now & Wow) werd Real al snel resident. Hoogtepunten in zijn carrire waren optredens met Tony Touch (NY dj producer) en Kenny Dope (Masters At Work). Deze Illy Symphonies is Real el Canario heel de avond te bewonderen. De aanvang is 22:00, entree is vrij.

The weekend starts here! Vrijdag 21 mei
The weekend starts here presenteert resident Ramon die met zijn sounds inmiddels niet meer is weg te denken op de vrijdagavond. Naast Ramon zal ook Branz te bewonderen zijn. Branz begon in 1993 met het draaien van early acid / house sounds. Tegenwoordig staat Branz garant voor een goede techno / electromix. The weekend starts here zal om 23:30 haar deuren openen en voor 0:30 is er gratis entree.

Eric de Man & Dame zaterdag 22 mei op Rapid Ass Movement!
Eric de Man begon zijn serieuze DJ-carriere in 1993 met het draaien tijdens Club Risk feesten in Amsterdam. Sindsdien is hij steeds bekender geworden door zijn geheel eigen draaistijl van groovy Chicago / deephouse en technosets met een funky laagje. Eric de Man werd o.a. resident DJ in de Winkel van Sinkel en op de Welcome to the Future feesten in Paradiso. DJ Dame zal Eric de Man deze avond bijstaan. Dame geldt als de enige Haagse vrouwelijke DJ, bekend van o.a. Dance Valley, Sound/Vision, Impulz, Las Palmas en Silly Symphonies. Samen zullen ze deze Rapid Ass Movement succesvol invullen! Vanaf 23:30 ben je welkom in de club.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws