SimplySota is back in business

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 11 juni aanstaande viert SimplySota haar terugkeer in de Nederlandse Technoscene. Na bijna een jaar van afwezigheid zijn ze weer helemaal terug. Tijdens dit jaar van afwezigheid heeft de organisatie van SimplySota absoluut niet stil gezeten. De organisatie heeft onder andere een aantal nieuwe crewleden aangetrokken om zo nog beter vorm te kunnen geven aan het SOTA gevoel.

11 juni zullen de kelders van de Posthoornkerk aan de Haarlemmerstraat het toneel zijn van een nieuwe editie van SimplySota. Dit event draagt de naam The Dungeon Episode gezien de uitstraling en sfeer van de locatie.

Zoals altijd wil de organisatie de artiesten de ruimte en tijd geven om te laten zien wat ze in huis hebben, vandaar dat wij met trots de line-up presenteren:

De Man Zonder Schaduw
Bart Skils speciale 3-uurs dj-set
Greg Martini speciale extended dj-set (Galltini Records)

De combinatie van de line-up, de locatie, de extras zullen er voor zorgen dat dit een feest wordt om niet snel te vergeten!

Gezien het exclusieve karakter en regelgeving van de locatie zullen de deuren om 24:00 sluiten! Uitzonderingen zijn uitgesloten, wees dus op tijd om niets te missen!

Kaarten voor dit unieke event zijn 11,- (ex. fee) in de voorverkoop en 15,- aan de deur. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De voorverkoopadressen staan op www.simplysota.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws