JEFFERSON’S HIGH FIVE 115

Partyscene Redactie | 14 mei 2004
headlines


Zoals je weet (of niet), had Mick Boskamp een radioprogramma bij BNN op 3FM, genaamd Weekender. Mick was de host en Eric de Man en ik verzorgden daar de muziek.

Nu Mick Boskamp per 1 april van BNN is verhuisd naar ID&T, kwam er een plekje vrij.
BNN heeft in al haar wijsheid besloten mij die plek te laten opvullen, dat betekent dat je vanaf aanstaande zaterdagnacht, wekelijks kunt luisteren naar mijn stem.
Het is voor mij een spannend avontuur, waar ik erg veel zin in heb. Dit is weer een hele andere kant van het Dj-en, met je stem in plaats van met je platen.

Weekender wordt uitgezonden op 3Fm, elke zaterdagnacht van 4 tot 7 op BNN.
Tune in to be in tune!


1- TDR – PLIQUE /PIAS
TDR zijn de initialen van de Belgische producer Tom de Ridder. ‘Plique’ is de b-kant van ‘Never come down’ en is een hele dikke plaat. Denk 16B, denk diep in de nacht, denk een beetje duister. Het draait om de supervette stuwende baslijn in deze productie, in combi met de Jaydee-achtige beat is dit nu al één van mijn 2004 favorieten!

2- JAMIE ANDERSON – TIME IS NOW /HONCHOS
Dit is de perfecte comeback voor de populaire Jamie Anderson, want na zijn succesvolle “Black Sun’ van vorig jaar, bleven de klappers een beetje achterwege. Maar met deze nieuwe EP op Honchos, kan hij nog wel eens een aardige zomerhit scoren. De titeltrack is een soort Joey Negro (Akabu) –achtige productie, luister maar naar de strings. Goed geproduceerd en erg catchy!

3- SHINEDOE – DILLEMA /100% PURE PROMO
Dit is volgens mij de eerste release van deze talentvolle Techno dj-dame, je kent haar ongetwijfeld van haar ‘In Motion’ feesten, ik heb het natuurlijk over Shinedoe.
Ze heeft gekozen voor het Nederlandse 100% Pure, dat zijn tweede jeugd lijkt te zijn begonnen. Twee lekkere composities op deze 12”, die me doen denken aan Jeff Mills en The Youngsters en dat is geen slechte referentie, dacht ik zo.

4- FARLEY JACKMASTER FUNK – THE ACID LIFE /SQUARE ROOTS
Zoals je inmiddels wel weet, is Acid erg in opmars. Ook House veteraan Farley jackmaster Funk krijgt een frisse Acid remake, vakkundig gedaan door de heren van Swag. Er staan 2 mixen op de 12”, die beiden goed te draaien zijn. Acid Lives!

5- MAGIK JOHNSON – KINGSLAND DUBS #2 /NRK
De talentvolle producer Dick Johnson levert prima werk op zijn nieuwe 12”.
Drie goed geproduceerde tracks, allemaal vrij elektronisch, maar wel met Soul.
Behalve het Acid-achtige ‘Something for you’, vind ik de track ‘African Dream’ de vetste track van deze Ep. Er zit een heel fijn hypnotiserend melodietje in, dat je niet meer loslaat.

Klik hier om naar de tracks te luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws