AstA bestaat n jaar (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Binnen de Nederlandse clubcultuur heeft de naam ASTA een magische klank. In de jaren 1997 tot en met 1999 was ASTA toonaangevend op het gebied van de meest populaire muziekstroming onder jongeren: dance. Na een sluitingsperiode van maar liefst 4 jaar opende ASTA opnieuw haar deuren om de Magische tijden van deze absolute A1 locatie in Den Haag te herleven. En in de week van 25 mei t/m 30 mei a.s. vieren wij het njarig bestaan van ASTA.

ASTA start de week met een editie van Mega Mellow Moods op dinsdag 25 mei. Tijdens deze avond hebben we Benny Rodriques te gast samen met Peter van Leeuwen, Mark van Dale en Paul-T. Donderdag 27 mei vindt de 52ste OV Studentnight plaats. OV staat voor Ontzettend Veest en dat zullen we deze donderdagavond zeker waarmaken. Onze vaste donderdagavondresident DJ Boudewijn zal samen met DJ Cor de muzikale verantwoording op zich nemen.

28 mei vindt er een optreden van Re-Play plaats. De geboren Rotterdammers brengen een professioneel optreden, met R&B, moderne soul, dance-classics en a-capella nummers. Naast Re-Play verschijnen er deze avond nog meer dance-acts en dj`s: DJ Stef, Chippie, Boudewijn en Ron Funkytown.

Maar op 29 en 30 mei gaat ASTA heleml los! Zaterdag 29 mei is deel 1 van de ASTATIC One Year Anniversary. Voor deze gelegenheid hebben we niemand minder dan Kevin Saunderson bereid gevonden om speciaal voor ons naar Nederland te komen. Deze grootheid word gezien als een van de toppers tijdens Carl Cox & Friends van jongstleden april. Maar er is meer, in zaal 2 zal DJ Jean voor een feestje zorgen zoals alleen DJ Jean dat kan, en Drive Inn show specialist Billy the Klit zal in de foyer optreden. Daarnaast kan je nog meer verrassingen verwachten, maar als we dat vertellen is het geen verrassing meer.

Zondag 30 mei is helaas alweer de laatste dag van ons grote verjaardagsfeest. Tijdens deze zondag zal de internationale topdeejay Don Diablo in zaal 1 zijn ASTA-debuut maken. Don Diablo draait al op bijna alle grote evenementen in Engeland maar is ook te vinden op Nederlandse evenementen zoals Dance Valley, waar hij vorig jaar veel opzien baarde. Ook zal er nog een surprise-act plaatsvinden in zaal 1. In zaal 2 vinden we de man van de hardsoul, beter bekend als DJ Roog. Ditmaal wordt hij ondersteund door de succesvolle Belgische producer Tom de Neef die dit jaar al zijn doorbraak beleefde als deejay. Tom is dit jaar ondermeer te vinden op Sensation white en Dance Valley.

Kaarten voor Mega Mellow Moods en de OV Studentnight zijn te op de avonden zelf te koop bij de kassa van ASTA. Kaartjes voor ASTATIC One Year Anniversary part 1 & part 2 zijn te verkrijgen via ticketservice (zie www.ticketservice.nl
), maar zijn ook op de avonden zelf te koop aan de kassa. Kijk op www.asta.nl voor meer informatie over haar njarig bestaan.

Phono mag vrijaarten weggeven voor het gehele weekend! Surf snel naar Give Aways om mee te doen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws