Achter de schermen bij Diesel-U-Music

Partyscene Redactie | 13 mei 2004
headlines


Waar is Electronation bekend van?

R: "Electronation is bekend van verschillende grote en kleine techno en electro feesten in Nederland. We hebben een maandelijkse residency in de Melkweg en staan op grote festivals als Impulz, Dance Valley, 05 Days Off."

Hoe gaat de Electronation tent er uit zien?

R: "Electronation host een grote tent op het festival. De tent is mooi aangekleed met grote schermen en diverse monitoren, waarop visuals de mooiste creaties laten zien. Verder zorgen de visuals in combinatie met de dj's voor een geweldige show".

Hoe heb je de artiesten voor het festival uitgekozen?

R: "Wij hebben op dit festival voor dj's gekozen die al eerder op Electronation evenementen hebben gedraaid en die de stijl van onze feesten waarborgen. Het zijn kwalitatief zeer goede dj's, die voor een breder publiek toegankelijk zijn."

Wat wil je met Electronation op het festival bereiken?

R: "We willen onze missie, respect voor muziek, respect voor elkaar en muzikale innovatie op het grote publiek overbrengen."

Wat verwacht je van het festival?

R: "Ik verwacht een geweldige dag op een hele speciale locatie. Als het dan ook nog mooi weer wordt, kan het feest niet meer stuk. Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor!"

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws