Club Zyon breidt uit en neemt de 020 over!

Partyscene Redactie | 13 mei 2004
headlines


Nog maart kort geleden werd Club Zyon feestelijke geopend. De komende tijd is de club aan een flink aantal veranderingen onderhevig. Er komt een nieuw soundsystem, extra zitruimte
en veranderingen qua sfeer. De programmering ziet er als volgt uit: De donderdag wordt Full House en wordt verzorgt door N@work. Vrijdag wordt 4X4 Full Speed by F.U.K.T. Een nieuwe avond van de mensen achter het welbekende Kremlin. Residents zijn: Cross, Emjay en Kostas. Buitenlandse gasten zoals Paul Oakenfold, Steve Lawler, Timo Maas of Sven Vath staan ook op het programma. Elke eerste en vierde zaterdag van de maand kun je rekenen op een knalfeest van Club Zyon zelf. De tweede zaterdag van de maand is voor Black Hole Records, met als residents Mark Norman, Cor Fijneman en Ton T.B.

Groot nieuws is natuurlijk dat Club Zyon de naastgelegen Club 020 overneemt. De bedoeling is dat zowel de Zyon als 020 twee aparte zaken blijven, met ieder hun eigen identiteit, maar met als groot voordeel dat de zaken wel gekoppeld worden, zodat je met een entreekaartje twee zaken kunt bezoeken. In de 020 gaat het er qua muziek niet veel veranderen. Avonden als Playground, Glamtech en Wicked Jazz Sounds blijven gewoon behouden. Wat er wel gaat veranderen is het interieur. Er gaat een enorme verbouwing plaatsvinden. Er komen een restaurant, een vipdeck en twee lounges bij. Binnenkort volgt een groot re-openingsfeest van de 020 en Zyon tezamen.

Meer info: www.clubzyon.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws