Dineren in het donker met NightBite

Partyscene Redactie | 11 mei 2004
headlines


Op zaterdag 22 mei vindt NightBite in de Hotel Arena in Amsterdam plaats. In het pikkedonker brengen obers met nachtkijkers op een speciaal diner naar je tafel. Geniet van een driegangendiner in volledige duisternis, met daarna het spetterende feest 'Orthodox'. Tijdens het diner draait Le Dj Mette, daarna neemt Orthodox het over met dj Juha, Datcho en Tommy. Zij brengen dope jazz, digidub, oertrance en overwinningstechno.

Praktische tips van NightBite:

- Voor het diner kun je zaklamp, neonkleding, oplichtende horloges, mobiele telefoons en alle andere visueel zichtbare lichtpuntjes inleveren bij een van onze hostesses.
- Als je tijdens het diner het toilet wil bezoeken: steek dan een arm op en de obers zullen je begeleiden.
- Mocht je je onverhoopt niet vermaken met je tafelgenoten en wil je van plek veranderen: steek dan twee armen op en de obers zullen je discreet naar een andere plaats begeleiden.
- Gedurende het diner mag er niet gerookt worden, om volledige duisternis te bewaren.
- Je zal zien dat je zelfs in het donker prima kan eten, toch raden we je aan geen kleding te dragen met speciale wasinstructies :-)


NightBite en Orthodox
Zaterdag 22 mei
Hotel Arena, Amsterdam
Diner:19.30-22.30 uur, feest 23.00-04.00 uur
NightBite, inclusief welkomstdrankje, driegangendiner, drie glazen wijn en entree tot het feest kost € 55,- p.p. Kaarten voor alleen het feest: € 12,50 p.p.
Locatie: www.hotelarena.nl
Voor reserveringen mail: info@nightbite.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws