Diesel-U-Music festival (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het Olympisch Stadion opent 20 mei (hemelvaartsdag) van 12.30 uur tot 23.00 uur haar deuren voor slechts 5000 festivalbezoekers op n van de eerste stralende dagen van het jaar. Verdeeld over vier Areas, zullen meer dan 25 (inter)nationale artiesten (o.a. Soul II Soul, The Youngsters live, Gusgus, LTJ Bukem, Michel de Heij en Laidback Luke) hun opwachting maken om een muzikaal spektakel neer te zetten.

Maar er is meer dan alln muziek. Waan je in een culturele dimensie met een decoratie die je versteld zal doen staan.Op het veld staan twee tenten, er is een extra doorgang naar Vakzuid, een extra dansvloer op de tribune, felle kleuren, Mongoolse tenten, sfeervolle picknickplaatsen, fonteintjes, lampionnen, kroonluchters, 60 tv monitoren en meer



Wie er hongerig van wordt kan zich de hele dag tegoed doen aan de bijpassende catering verzorgd door Vakzuid. En natuurlijk mag een echte cocktailbar niet ontbreken. Voor de exclusieve afterparty hoef je niet ver te lopen! In Vakzuid wordt het feest voor slechts 500 mensen tot in de vroege uurtjes voortgezet. Wees er dus snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Phono mag kaarten weggeven! Surf snel naar Give Aways...

Check voor meer informatie de sites: www.Diesel-U-Music.nl en www.ticketbox.nl.

Klik hier voor de time table.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws