Volledige line up 5 Days Off 2004 bekend

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Melkweg, Mojo Concerts en 5voor12 (Belgi) presenteren de vierde editie van 5 Days Off, het enige meerdaagse indoor dance-festival van Nederland. In drie jaar tijd is 5 Days Off uitgegroeid tot een toonaangevend muziekfestival, met als voornaamste doel een dwarsdoorsnede te geven van wat beweegt en boeit in de elektronische muziekscene.

De hele line-up is inmiddels rond en de komende editie van 5 Days Off belooft grootser en nog afwisselender te worden dan de voorgaande edities. Dit komt onder andere door uitbreiding van de festivallocaties: 5 Days Off vindt dit jaar niet alleen plaats in beide zalen van de Melkweg, maar ook in Paradiso kunnen drie avonden lang de voetjes van de vloer.

De geheel vernieuwde website van 5 Days Off is nu online! op www.5daysoff.nl is niet alleen informatie over alle artiesten te vinden, maar ook kunnen hier exclusief 5 Days Off Passe-Partouts gereserveerd worden. Vrijdag 7 mei is ook de verkoop van de losse dagkaarten begonnen.



Enkele highlights uit het programma:
Felix Da Housecat brengt in mei zijn nieuwe album Devin Dazzle & the Neon Fever uit. Hij voert de 5 Days Off line-up aan op woensdag

Op donderdag zal in de Melkweg een WARP avond plaatsvinden. Special guest van de avond is Matthew Herbert. Ook zal muzikale duizendpoot Jamie Lidell van de partij zijn. WARP is ht toonaangvende Engelse elektronica label en heeft vele grootheden in zijn stal, zoals Plaid, Aphex Twin en Boards of Canada.

Op dezelfde avond zal T.Raumschmiere voor het eerst met een dj-set op een Nederlands podium staan. Hij neemt een heel aantal artiesten van zijn label mee om er een volwaardige Shitkatapult-night van te maken. Ook Hakan Lidbo en Das Bierbeben zijn van de partij. T.Raumschmiere is met volledige band te zien op Pinkpop.

Vrijdagavond in de melkweg zal een complete mash-up worden, met onder andere de nieuwste dance-sensatie uit Amerika genaamd !!! (chk, chk, chk): een show met zeven-koppige band. Verder zullen 2 Many DJs, Tiga, Ivan Smagghe (Blackstrobe dj) en locale clashers het feest compleet maken.

Het F-Com label bestaat 10 jaar en viert dit jubileum tijdens 5 Days Off. Onder leiding van voorman Laurent Garnier zullen veel F-Com artiesten aanwezig zijn op de zondag in Melkweg.


Programma 5 Days Off 2004:

WOENSDAG 14 JULI MELKWEG:
Ellen Allien, Tiefschwarz (Basti), Felix Da Housecat, The Hacker, Manhead, Dj Frigidaire (Vive La Fete), 2πR modeshow, Freestylers(live), Lauruz Lauhaus

DONDERDAG 15 JULI MELKWEG:
Hakan Libdo (live), das Bierbeben (live), Apparat (live), T.Ramschmiere (DJ), Peter Grummich, D. Meteo, Team Shadetek (live), WARP dj's en visuals, Chris Clark (live), Matthew Herbert, Jamie Lidell (live)

VRIJDAG 16 JULI MELKWEG:
Joost van Bellen, 2 Many Dj's, Erol Alkan, Tiga, !!! (live), Ivan Smagghe (Blackstrobe Dj), Josz Lebon, Sandrien

VRIJDAG 16 JULI PARADISO:
Louie Vega And His Elements Of Life, Osunlade's live band, Cassie 6, Leroy, Antal, Gary, Kc The Funkaholic

ZATERDAG 17 JULI MELKWEG:
Life Savas, Lyrics Born, Roni Size live, Tali live, Adi-J, Flannagan, MC Dapper, L-Dopa

ZATERDAG 17 JULI PARADISO:
San Proper, Comtron (live), Eric De Man, Jack Undercover Goes "Underground", Roger Sanchez presents release yourself, Tom De Neef, Melon

ZONDAG 18 JULI MELKWEG:
Jori Hullkonen, Avril, Laurent Garnier, Fabrice Lig, Scan X, The Youngsters, Richard, Aron Friedman

ZONDAG 18 JULI PARADISO:
Ata, Ricardo Villalobos live, Richie Hawtin, Magda, Rework (live), Losoul (live), Spektrum (live), Bart Skils, Kostas Hom.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws