Nieuwe club in Utrecht: Monza

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Monza is de nieuwste aanwinst op het gebied van uitgaan in Utrecht. Gevestigd in een voormalig bioscooppand aan de Potterstraat opent deze locatie vanaf 14 Mei 2004 haar deuren voor een ieder die een stukje kwaliteit en onderscheid mist in de huidige stapcultuur van Utrecht.

De Club bestaat uit n grote zaal met balkon welke tevens functioneert als danszaal. Daarnaast zijn er nog twee kleinere zalen met voldoende zitgelegenheid om relaxed te kunnen ontspannen tijdens een avondje dansen of om gewoon iets gaan drinken. De voormalige bioscoop heeft een complete restyling ondergaan, de kleuren Magenta, Paars en Oud Roze zorgen voor een warm karakter in het gehele pand, de knusse zitgedeeltes bieden ontspanning, de dansvloer ziet er uitnodigend uit, het barpersoneel kan helaas niet mee naar huis, en de portiers zijn beleefd en vriendelijk

Monza music
Club Monza zal vanaf de start wekelijks op vrijdag en zaterdag geopend zijn. Op de vrijdagen zal ook Utrecht zwichten voor de eclectic fever die losgebarsten is in Nederland. De top uit het eclectische genre, bijgestaan door jong talent zullen op de vrijdagen draaien in Club Monza. To name a few Hitmeister D, Mr Wix, Real el canario, DJ Chuckie, LeRoy, Jaziah, L-Dopa.

Op de zaterdagen brengt Club Monza soulfull & funky house. Ook hiervoor zal er een keur aan topdjs de komende tijd de revue passeren. To name another few Brian S, Soul Providers, Lacroix, Tom de Neef, Marcella, Marnix, Victor Coral, Erick E en nog veel meer



Monza opening
Club Monza opent haar deuren officieel voor het publiek in het weekend van 14 & 15 mei 2004. Op vrijdag 14 mei beloofd het een avond vol warmte en nostalgie te worden.

Djs Thelonius, Hitmeister D, Mr Wix, Real el canario & Chuckie brengen een sublieme mix van danceclassics, hiphop, 80's & 90's.

De 2e openingsdag; zaterdag 15 mei, zullen djs Melly Mel,

Jip Deluxe, Soul Providers (USA), Brian S. & Tom de Neef (B)laten zien dat er wel degelijk ziel in house zit!

Club Monza
Potterstraat 16-20
3512 TB Utrecht

Geopend iedere vrijdag & zaterdag van 23.00 tot 05.00 uur.
Vrijdag Eclectisch / Danceclassics gratis entree
Zaterdag Soulfull & Funky Housemusic entree 7,50

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws