Don Diablo en Matthew Dekay band te gast bij DJ Club

Partyscene Redactie | 3 mei 2004
headlines


De DJ Club is een maandelijks evenement in de Haarlemse Lichtfabriek. Door iedere maand weer een goed feest neer te zetten met tot nog toe steeds verschillende nationale en internationale dj’s is het uitgegroeid tot een geliefd evenement in Haarlem.

Zaterdag 8 mei draaien Don Diablo en Matthey Dekay in de Haarlemse Lichtfabriek tijdens de DJ Club. Don Diablo is al jaren bezig, maar was voorheen vooral bekend in het buitenland.
Hij heeft al vele producties en remixes op zijn naam staan. Don draait tegenwoordig uplifting progressive, vermengt met het steeds populairder wordende electro-punk. Deze maand brengt hij zijn nieuwe album '2Faced' uit. Zijn nieuwe single ‘Useless’ staat op dit moment in de hitlijsten. Naast Don Diablo draait Haarlemmer Matthew Dekay deze avond. Hij komt niet alleen, want Matthew Dekay treedt tegenwoordig ook op met een live band. De (progressive) dj set van Matthew Dekay in combinatie met het optreden van de band zorgt voor een spetterend optreden deze avond.

Het Oliehuis wordt deze keer weer gehost worden door de dj’s en muzikanten van AMS onder de naam Back To The Future. Met een fusion van groovy house van toen en nu door onder andere Lady Ace, dj Jörgenson, Local Hero (sax) en Marlon Brand O (zang).


DJ Club
Zaterdag 8 Mei 2004
Lichtfabriek
Minckelersweg 2, Haarlem
Tijd: 22:00-04:00 uur
Entree: vvk 14 euro
Meer informatie: info@formandfunction.nl
www.djclub.nl



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws