Red Bull Full Moon Party @ de Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nederland viert dan de vrijheid, vrijheid om te bewegen en vrijheid van geest. Hetzelfde gevoel dat de volle maan je geeft. Genoeg reden om te feesten dus! Op deze bijzondere avond bundelen krachten op het gebied van muziek, entertainment en performance zich tot een uniek gevoel van mysterie, energie en party. Dit alles vindt plaats van 23u tot 4u in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Energieke sets worden neergezet door o.a. Brian S, La Oonagh en Franklin. Deze djs zullen begeleid worden door MC Vika en Edith Mossel op de percussie en live sax.

Ieder maand is het n keer volle maan. Een bijzonder fenomeen ons gegeven door Moeder Natuur. Al duizenden jaren inspireren de mythische oerkrachten van de maan de mensheid. De speciale krachten die de volle maan met zich meebrengt, maakt zowel mens als dier op een mysterieuze manier bijzonder actief en energiek. Genoeg reden om op deze bijzondere avond helemaal los te gaan in een bijzondere sfeer. Kaarten 10 Euro zijn verkrijgbaar bij de Winkel van Sinkel en reserveringen via fullmoonparty@usualsuspects.nl.




Natuurlijk zal Red Bull ook in juni weer een Fabulous Full Moon Party organiseren. Waar dit feest zal plaatsvinden blijft nog een mysterie, evenals de volle maan. Check daarvoor www.redbull.nl.


Programma Full Moon:

Upstairs

La Oonagh 23.00- 01.00
Brian S 01.00- 03.00
Franklin 03.00- 04.00

Live
Mc Vika
Percussie: Edith Mossel
Saxophone performance

Vj Artist: R.E.L

Downstairs

A Special Wild Pitch Performance

Phono mag 1x2 gastenlijstplekken weggeven. Surf snel naar Give Aways!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws