Jazz en dance gaan samen in Het ponthuys

Partyscene Redactie | 28 april 2004
headlines


WickedJazzsounds is een Amsterdams concept, waarbij jazz dance ontmoet. Het afgelopen jaar zijn er optredens geweest in veel bekende Nederlandse clubs waaronder Paradiso, Panama, Hotel Arena en Nighttown. Vaste avonden die georganiseerd worden, zijn de wekelijkse zondagavond in Club 020 en de tweede zaterdag van de maand in 'de Kring'. WickedJazzsounds is onderscheiden met een gouden kabouter als beste nieuwe initiatief in de Nederlandse dance-scene van 2003.

Funky Soul Productions (FSP) promoot feesten, dj's en 'uplifting music' onder het motto 'love through the speakers and respect on the dancefloor'. Hierbij staat 'Funky' voor stijlvol met een knipoog. De 'Soul' vraagt om een open mind en muziek die mensen raakt. Het thema van de FSP-zaal op Queensnight luidt: 'you can leave your hat on'.

Donderdag 29 april vindt het Queensnight feest plaats in Amsterdamse Ponthuys. Op deze bijzondere locatie met een uniek uitzicht over het Amsterdamse IJ draaien resident dj's Phil Horneman en Urvinson terwijl live muzikanten Renske Skills (vibemaster), Jeff Hollie (Sax) en Wolf Martini (gitaar) meespelen op een eclectische mix van de warmte en diepte van Jazz en de energie en drive van dance.


Queensnight
Donderdag 29 april
Het Ponthuys, 3 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal station. Je
neemt de grote pont achter het station (vaart gratis hele nacht door) en na 5
meter lopen sta je binnen.
Entree: 17,50 euro
Info: www.wickedjazzsounds.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws