Astatic met Billy Nasty

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In zaal 2 staat naast Peter van Leeuwen, Arshad achter de tafels. De avond wordt gehouden in ASTA op het Spui nr 27 in Den Haag. Kaarten voor deze avond zijn te verkrijgen via ticketservice of tijdens de avond zelf aan de deur van ASTA.

Billy Nasty draait zijn halve leven al mee als professioneel DJ. Als een van de meest gevraagde DJ's heeft hij de hele wereld al over gereisd, op de grootste evenementen gedraaid en verkeerd hij al jaren in de hogere regionen van DJ Magazine's top 100 beste DJ's lijst. Naast het feit dat hij al jaren als producer werkt heeft Billy zijn eigen Techno label (tortured records) opgericht dat inmiddels al net zo wordt gerespecteerd als zijn DJ carriere. Artiesten zoals Adam Beyer, joel Mull en Umek maken ook deel uit van dit label. Ook heeft hij een DJ agency voor opkomende talenten in de dance wereld.Deze zomer is Billy weer te vinden op Amnesia voor Dance Valley op Ibiza. Ook zal hij zijn te vinden in de 'Red Box' in Dublin waar hij een 'Torture' avond zal introduceren. Hij is druk doende om 'Torture' avonden in onze hoofdstad te lanceren. tijdens ASTATIC Zal Billy Nasty laten zien wat hij met Techno bedoelt. Kortom: 'Things are looking Nasty this ASTATIC'.

Edwin Bazen is iemand die we graag zien in ASTA. De laatste keer dat Edwin in ASTA optrad moest hij Mauro Picotto "vervangen", iets wat hem zeker is gelukt. Edwin heeft toen laten zien dat deze man veel meer in zijn mars heeft en er volgens ons zeker gaat komen. De Las Palmas resident heeft de eigenschap om overal een goede indruk achter te laten, en dat zullen we hem zeker in dank afnemen.

ASTA opent haar deuren om 23.00 uur en sluit ze weer rond 05.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via ticketservice (10 euro), of zijn op de avond zelf te koop aan de kassa van ASTA (12,50 euro). ASTA opende op 28 mei 2003 opnieuw haar deuren en is minimaal 3 avonden per week geopend; donderdag, vrijdag en zaterdag. Meer informatie over ASTA is te vinden op haar website: www.asta.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws