Westelijk Haventerrein omgetoverd tot modeplaza

Partyscene Redactie | 27 april 2004
headlines


Eind jaren zeventig, begin jaren tachtig had Rotterdam een solide reputatie als funkstad, met legendarische danszaken als de President, de Pink Panther, Willem’s Place, Bristol en later de Tudor, Sunshine en Full Moon. Maar tijden veranderden. Dans werd dance, funk ging over in R en B en hiphop en de meeste funky discotheken verdwenen. Funk bleef wel altijd een inspiratiebron voor dancegenres. Maar nu maakt deze muziek een glorieuze comeback, onder andere op de feesten van Funk Me.

Funk Me vindt op zaterdag 8 mei plaats in het monumentale pakhuis van Land van Waas op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. Het feest wordt georganiseerd door Ron Wood van kledingzaak Sister Moon en dj André Dadi, ook wel peetvader van de funk genoemd, die vooral in de jaren 80 furore maakte in bekende funk zaken. Dit feest staat natuurlijk in het teken van funk. Dj’s Ron Wood en André Dadi draaien oude en nieuwe funk, de muzieksoort die de basis vormt voor een groot deel van de hedendaagse dance. Ook zorgen Margaret West en Debby Dior voor funky styling.

Sister Moon heeft speciaal voor Funk Me een t- shirt laten ontwerpen door APE. Shirt en toegangsbewijs kosten samen 17 euro. Bovendien kan de bezoeker van Funk Me voor 22,50 euro gebruik maken van een speciaal Funk Me-nu, dat bestaat uit ongeveer 15 verschillende tapas en een cocktail en toegang tot het feest.


Funk Me
Zaterdag 8 mei
Land van Waas
Van Vollenhovenstraat 15c, Rotterdam
Vanaf 23:00 uur
Entree: 7 euro
Reserveringen Funk Me-nu: 010- 241 03 27



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws